Quote:
Originally Posted by Monika
Taky závist?
Tak od Apinky pozdravuj svého "jednokulčáčka" :0)
|
Ale Moniko, proč zbytečně a primitivně napadáš. Já se za to, že mám mezi svými štěňaty psi s jednou kulkou, nestydím a všichni, kdo si ode mne berou štěně, jsou na to upozorňováni. Na rozdíl od Tebe, která jsi prodala štěně do Itálie jako "špičkového psa" a nakonec se zněj vyklubal kryptorchyd. Ale je pravda, že se nejednalo o čévéčko...
Quote:
Až složíme IPO a bude zní šampion ČR a Interšampión, tak ti dáme vědět.....
Můžeš pak napsat, že IPO složila pod práškama¨:0) jak panička tak pes :0)
|
Nechápu tón Tvého příspěvku. Já Ti výcvikové úspěchy přeji. A nikdy jsem netvrdil, že Upstream někdy brala před výstavou prášky. Má poznámka se týkala jiného ČsV a jestli sáhneš do svědomí, můžeš i jmenovat.
Quote:
Nikdo není dokonalý, že, ale někdo přece jenom trochu více se přibližuje ideálu plemene.
|
To mluvíš o sobě ? Prozraď jaké výsledky DKK má Upstream ? Ale oba.
Quote:
Jako správný chovatel, byť amatér, by jsi to těm lepším měl přát :0)
|
Kdo mne zná, ten ví, že každému přeji a vážím si každého, kdo poctivě dosáhne vysokých výsledků. A přestože už mám fenku starou a chovat už asi jen tak nebudu, propaguji čévéčka, kde mohu (naposledy dnes v deníku Právo je celá stránka věnovaná čévéčkům).
Ty jsi od doby svého nezvolení do vedení Klubu zatím jen pomlouvala, podávala trestní oznámení, stížnosti a podle mých informací zatím nepředala ani chovatelskou dokumentaci, kterou jsi jako poradkyně chovu pro Čechy vedla. Kam se např. poděl počítačový program, který Klub koupil a Ty jsi ho měla jako jediná nainstalován ? Myslím že Klub za něj nezaplatil malou částku.