View Single Post
Old 17-01-2006, 21:44   #34
Monika
Junior Member

Pro Pavla:

Jak jsem již napsala s demagem a šmírákem č. 1 pokládám jakýkoliv rozhovor za mlácení suché slámy a podání trestního oznámení na šmíráka bylo nevyhnutelné.

Zmíněné „špičkování“ považuji za odreagování a černý humor, který slouží k ukončení tématu.
a ještě...
Natolik dlouho psy „dělám“, cvičím chovám, že dobře vím jak je chov psů ošidná záležitost. Své psy NIKDY jako špičkové neprodávám, jelikož dávání jakýchkoliv záruk na něco co nemohu ovlivnit je „ sebevražda“ a máme na to v klubu jiné odborníky :0))) Ale oni taky na vše přijdou. Bude to jen ještě nějakou chvilku trvat.
Ty jsi pro mne člověk zlý s amatérským přístupem ke psům a k životu obecně, prostě mluvka, který si nevážíš ani sám sebe. Vše překroutíš v horším případě použiješ rektální alpinismus, abys se dostal tam, kam potřebuješ. Ale to už se opakuji a je to zcela od tématu. Vše co jsem chtěla jsem ti řekla a jestli někdo potřebuje informace týkající se chovu, výstav či přípravě psa na výstavu ale i otázek ke Klubu (tak jak to mnozí neúnavně dělají :0)) nechť se obrátí na můj soukromý mail:
[email protected] a nebo navštíví stránky http://zmolu.vlcak.cz/ Stránky se tvoří, ale určitě se tam všichni postupem doby dočtou vše co potřebují.

Monika
Monika jest offline   Reply With Quote