no to jeszcze my
Quote:
Originally Posted by jagoda_n
dziękujemy Agnieszce i Wojtkowi za gościnę, było bardzo miło, jestem zakochana w Waszej posesji, naprawdę "Bajkowo" :-)
|
Quote:
Originally Posted by Gia
Bajkom serdecznie dziękujemy za gościnę, a Wasz dom w pełni zasługuje na przydomek "Wilków z Baśni"
|
Dzięki dziewczyny

Bardzo miło było gościć Was wszystkich u nas

Zapraszamy za rok, mam nadzieję, że będą już podłogi zamiast wylewek betonowych, ale jeśli nawet nie, to na pewno będzie "napój" taki jak w tym roku

Dziewczyny mi tu patrzą przez ramię i mówią, żeby podziękować psom za wspólne szaleństwa, a najbardziej serdecznie pozdrowić Darka, szczególnie od Fusi
Co do wyników, to Lunia pierwszego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka, a drugiego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka+CACIB

Bardzo jestem dumna z dziewczynki, bo pomimo upałów i licznych atrakcji, miałam w obydwa dni w ringu wersję "samowystawiającą się"

Ja tylko trzymałam za koniec ringówki i nic więcej

Pewnie na następnej wystawie panna Lunia mi utrze nos, żeby mi się nie wydawało, że tak będzie zawsze

A co!

Lunek (zwany w niektórych kręgach Anyżem Lunarem) z Michałem też superowo, pierwszego dnia chłopacy zgarnęli doskonałą1+Zwycięzcę Młodziezy+ Naj.Juniora; drugiego dnia dostali bardzo dobra4

Pierwszy raz widziałam chłopaków na żywo w ringu od dłuższego czasu i bardzo jestem dumna, że Lunek ma tak serdecznie w nosie, sprawdzanie zębów, klejnotów i wszystkiego co tam sobie sędzia chce
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, dla wszystkich "nowych szamponów", dla wszystkich rozpoczynających championaty,dla debiutantów i generalnie wszystkich że wytrzymali w tym upale

Niby mówiłam, że zamówię pogodę, ale chyba trochę przesadziłam
PS. chciałam powiedzieć, że znaleźliśmy w szklarni strasznie fajną latarkę:

ledową, ma dwie opcje świecenia

Jagoda, pozdrów Łukasza

No latarka faktycznie super jest!Prawdę Łukasz mówił

Oddamy przy najbliższej wystawie