View Single Post
Old 18-06-2012, 09:33   #26
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's Avatar

no to jeszcze my

Quote:
Originally Posted by jagoda_n
dziękujemy Agnieszce i Wojtkowi za gościnę, było bardzo miło, jestem zakochana w Waszej posesji, naprawdę "Bajkowo" :-)
Quote:
Originally Posted by Gia View Post
Bajkom serdecznie dziękujemy za gościnę, a Wasz dom w pełni zasługuje na przydomek "Wilków z Baśni"
Dzięki dziewczynyBardzo miło było gościć Was wszystkich u nas Zapraszamy za rok, mam nadzieję, że będą już podłogi zamiast wylewek betonowych, ale jeśli nawet nie, to na pewno będzie "napój" taki jak w tym roku
Dziewczyny mi tu patrzą przez ramię i mówią, żeby podziękować psom za wspólne szaleństwa, a najbardziej serdecznie pozdrowić Darka, szczególnie od Fusi

Co do wyników, to Lunia pierwszego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka, a drugiego dnia doskonała1+CWC+Zwycięzca/Naj.Suka+CACIB Bardzo jestem dumna z dziewczynki, bo pomimo upałów i licznych atrakcji, miałam w obydwa dni w ringu wersję "samowystawiającą się" Ja tylko trzymałam za koniec ringówki i nic więcej Pewnie na następnej wystawie panna Lunia mi utrze nos, żeby mi się nie wydawało, że tak będzie zawsze A co!
Lunek (zwany w niektórych kręgach Anyżem Lunarem) z Michałem też superowo, pierwszego dnia chłopacy zgarnęli doskonałą1+Zwycięzcę Młodziezy+ Naj.Juniora; drugiego dnia dostali bardzo dobra4 Pierwszy raz widziałam chłopaków na żywo w ringu od dłuższego czasu i bardzo jestem dumna, że Lunek ma tak serdecznie w nosie, sprawdzanie zębów, klejnotów i wszystkiego co tam sobie sędzia chce

Gratulacje dla wszystkich zwycięzców, dla wszystkich "nowych szamponów", dla wszystkich rozpoczynających championaty,dla debiutantów i generalnie wszystkich że wytrzymali w tym upale Niby mówiłam, że zamówię pogodę, ale chyba trochę przesadziłam

PS. chciałam powiedzieć, że znaleźliśmy w szklarni strasznie fajną latarkę: ledową, ma dwie opcje świecenia Jagoda, pozdrów Łukasza No latarka faktycznie super jest!Prawdę Łukasz mówił Oddamy przy najbliższej wystawie

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni

Last edited by Bajka; 18-06-2012 at 16:58. Reason: bo bzdurę napisałam:)
Bajka jest offline   Reply With Quote