View Single Post
Old 19-01-2006, 05:59   #50
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Monika
Ano, ostnatý obojek je zvěrstvo, el. ohradník a el. obojek používaný ve výcviku, také. Toto vše Pavel používá, nikde se s tím netají, nucený aport popisuje uvnitř výstavního kruhu, jsou na to svědci a tak jsem ráda, že se za člověka páchajícího zvěrstva, sebekriticky alespoň považuje!
Tady je asi každá rada drahá. Ani ostnáč ani elektrický obojek nebo ohradník k výcviku nepoužívám, to je zase jedna ze lží, které se snaží Monika o mně šířit. A kdo mně zná, ví, že to prostě pravda není. Ostatní se mohou kdykoliv přesvědčit a navštívit mne nebo cvičák, kam chodím.

Quote:
Když tady zmíněný Pavel mluví o ?medikamentech? :0) mohl by alespoň specifikovat o co přesně šlo? Něco speciálního či zakázaného ? :0) Jestli - že nevíš, pak jsou to opět pomluvy a já to taky tak beru.
Samozřejmě, že nešlo o nic zakázaného. Bylo to jen dokreslení toho, že Monika se snaží skutečně VŠEMI prostředky na výstavách urvat, co se dá (vzpomínám si např. na velice trapnou scénu z roku 1999 na výstavě v Brně, kdy byla Monika vyloučena z kruhu zato, že její fena napadala ostatní a velice nevybíravě tam řvala, až ji musel rozhodčí napomenout).
Prostředky pro utlumení plachého psa před výstavou nejsou zakázány. Jsou jen unfair a svědčí o charakteru majitele takového psa.
Jinak Moniko, na Tvoje užívání medikamentů jsou také svědci, takže se z toho nevylžeš.

Quote:
Jé a ty tvé srdceryvné řeči o Hokym a jak jsem tě zrazovala od výstav !?? To si asi z někým pleteš.! ?)
Nepletu a moc dobře si na Tvá slova, která mne šokovala, pamatuju. Stejně tak si pamatuju, když mi za Hokyho nabízel zájemce v Rakousku 50.000 šilinků, jak ses s údivem zeptala, proč jsem ho neprodal, když má dysplazii.

Quote:
O DKK, bludech, manipulacích a zájezdech do Polska, včetně chaosu kolem DKK uvnitř klubu, píšu článek. K vidění budou i snímky a jejich hodnocení v ČR a PL. Názor si každý udělá sám a nebude potřeba Hanušky. Článek bude zveřejněn na mých soukromých stránkách.
Už se na něj těším. Doufám, že vysvětlíš, proč jsi nejprve byla rezolutně proti posuzování MVDr. Šterce, poté jsi ho hájila s nasazením života a když Tvé feně dal D, tak jsi ji přerentgenovala v zahraničí a dnes na ni chováš ? A proč jsi byla vždy proti aby se zveřejňovaly výsledky DKK ?

Quote:
Je chování současných ?poradkyň? pro pana H. dostatečně etické?
Nikdo není dokonalý. Ani současné vedení není bez chyb, to přece nikdo netvrdí. Ale když už mluvíš o etice, tak dnes je vedení Klubu v rukou skutečně vedení a nikoliv dvou nebo tří lidí, kteří k sobě nikoho nepustí a o všem rozhodují i proti usnesení konferencí. V tomto směru je současné vedení, myslím, zcela v pořádku, protože je skutečně kolektivní a kolektivně rozhoduje. Co je na chovatelské komisi neetického ? To, že po mnoha letech (nepamatuji si, ale možná vůbec poprvé) je zpracován a zveřejněn chovný plán ? Jistě není dokonalý a jistě také dozná postupně změn, jak budou přibývat a ubývat chovní jedinci ale už se nic nepeče "tajně", bez kontroly členské základny. Každý se k chovnému plánu může vyjádřit a každý k němu dát připomínky. To považuješ za neetické ?
Pavel jest offline   Reply With Quote