View Single Post
Old 24-06-2012, 18:11   #31
avgrunn
Senior Member

avgrunn's Avatar

Wlasnie wrocilismy, gratulujemy i dziekujemy bardzo za super weekend. Przepraszam jeszcze raz za mendziostwo Urcia, w szczegolnosci Sahira, chlopaki siebie niestety nie pokochaly ale na szczescie Sahir sobie wiele z tego nie robil Urcio chyba postanowil ze bedzie kierownikiem wycieczki i burczec musial na wszystkich, Lupus tez zostal oburczany, ale kiedys bratu odplaci
Dziekujemy bardzo Sheytankowi i Narsilkowi za to ze nawet taka lajze jak Urcio potrafia sprowadzic na dobra strone, dawno Urciowaty sie tak nie bawil.

Z wystawy jestesmy bardzo zadowoleni, obstawialam raczej ostatnie miejsce, a tu taka niespodzianka tym bardziej ze to mama musiala Urcia wystawiac.

EDIT: Widzialam ze niektorzy cykali zdjecia czy jest szansa na jakies Urciowego?

EDIT 2: dla zainteresowanych Lolek tez dostal 2 miejsce, ocena doskonala, ma super opis, ale sedzia tez napisal ze jest strong size, a mili jamnikowcy stwierdzili ze jest po prostu za gruby , trudno sie mowi trzeba ograniczyc Lolkowi zarcie.

Quote:
Originally Posted by Lupusek View Post
Do praw hodowlanych trzeba jeszcze mieć wymagany wiek - my świętujemy za 5 dni! A Urcio dokładnie dwa dni później :-) Zatem tylko Narsil ma pełne, faktyczne prawa repa! Gratulacje!
Spokojnie, Urciowi nie spieszy sie do tacierzynstwa chodzilo o odbebnienie wystaw bo ja do nich nie mam serca, zbyt duze nerwy dla mnie.

Last edited by avgrunn; 24-06-2012 at 19:34.
avgrunn jest offline   Reply With Quote