Quote:
Originally Posted by Monika
Zavod o nevsestranejsiho psa....
Pro všechny pomlouvače Armína, otce kříženců Mutara, vypisuje František Hrach závod. (Tedy nejen pro ně, zúčastnit se může každý, kdo si troufá..
............... potom suboj s Margo...atd.
|
Quote:
Originally Posted by Monika
Prosím tě Pavle, nemám nejmenší důvod mluvit za jiné, jen činím o co jsem byla požádána a co mi bylo doručeno, byť jsem tušila, že se to neobejde bez komentářů. Teda musím říct, že sprostá slova jsem Frantovi vymazala a nebo „veselé“ obrázky neposlala. Tvůj červeně napsaný komentář Frantovi zašlu, alespoň si zase jednou přečte něco pěkného :0)
|
Som sokovana, ze profesional, krory cvici psov a v nasom pripade krizenca NO a vlka, ktory dosiahol tak vynikajuce vysledky so psom ako je takyto krizenec, by chcel zverejnit skodoradostne, ze jeho pes sa zucastni skusok. Profik to totiz nerobi, neviem si totiz predstavit tich, ktori makaju so psami, vyhladavaju vybusnisny, ci drogy, ci hladajú stratene obete v horach a potom sa vystatuju ci aplikuju svoje nedostatky ci problemy na kluboch, ci znamch chovatelskych staniciach a podobne!!
Timto ludom dakujem za ich cinnost, obetavost, ktoru aj popri svojej praci su schopni „vykonavat“.ESTE RAZ DAKUJEM!
Profik moze byt na to hrdy, ale nemusi zhovadit akurat cevecka, ked by mohol zrovna znevazit aj vsetky pracovne rasy a zaroven aj cvititelov, ktori s nimi pracuju.
Je skutocne fantasticke, ze majitel zvladne so psom , ci resp. s polovlkom taketo vysledky. Myslim si, ze by mu mohli zavidiet aj psovodi inych ras. A klobuk dolu.
Nie je vsak dovod na to, aby sa niekto snazil takto znevazovat pracu nadsencov csv a musim v tomto pripade asi poznamenat aj inych ras. Su majitelia inych psov , ci bastardikov, ktori su skveli vo svojej profesii, ci papierakov, ci bez. V tomto smere sa ani tak nejedna o csv, ale o to, kto z koho....
Fandim ja, aj verim aj ini kazdemu, kto maju cas sa venovat psom 24 ci 12 ci 2 hodiny denne, ci, raz v tyzdni, aby so psov urobili psov , podla svojho obrazu. Nie kazdy clovek, ktory chova psa na to cas ma, a nemusi sa jednat o csv, ale je to pes, a tak to musime brat! A psovi sa venovat treba, len zalezi na cloveku aky cas na neho ma. Nie kazdy je psovod profesional!
Takze netreba viest tu vlciu vojnu....starajte sa radsej o to, aby bol kazdy pes stastny, majitel spokojny a chovatel tiez.....
Monika, nic proti tebe, ak si toto musela vybavit za ineho, ale nech si kazdy vybavuje svoje problemy ci nedorozumenia za seba sam. Ak si sa sama zucastnila tohto zavodu so svojou suckou, ci tvoji znami, tak klobuk dolu. GRATULUJEM.
A taktiez prajem kazdemu, kto ma takto cviceneho psa....
Len tolko, nic znevazujuce, nic osocujuce...
S laskou k tymto zvalstnym, obcach plachym aj po tolkych rokoch, ale stale milovanycm ceveckam praje vsetoko dobre
livia