Quote:
Originally Posted by Gaga
Predator-szukam tego kozaka z kwietnia 
Młody ma ile? 7? 8 miesięcy? Czyli dopiero zacznie pokazywać, co wilczak ma za uszami, co wtedy? Seria tabletek jak u emerytów? Rano, południe i wieczorem?
|
Oj "kozakiem" nigdy nie byłem a pewność siebie mam tą samą... to że potrafię mieć ciętą ripostę jak ktoś pisze głupoty to nie oznacza, że ktoś od razu jest kozakiem...
Quote:
Originally Posted by Gaga
Jeśli stajesz przed tak dramatycznym wyborem 'mniejszego zła' w sytuacji, hmmm...baaardzo typowej dla właściciela wilczaka
|
nawet nie wiesz jaką głupotę tutaj napisałaś... no cóż wiesz co u mnie się dzieje w życiu widać lepiej niż ja

(jakbyś nie zrozumiała - problem NIE JEST wynikiem problemu z psem lecz niestety synek jest tutaj jednym z beneficjentów - zrozumiałaś?)
Co do reszty to bardzo dziękuję za rady(naprawdę) choć niestety tutaj nie mają zbyt wielkiego zastosowania(pominę, że są stosowane na co dzień) bo nie z tego wynika problem....
Pozdrawiam i mam prośbę nie próbuj być kąśliwa bo powrócimy do schematu rozmowy z przed jakiegoś czasu czego NAPRAWDĘ nie chcę. Dziękuję.