View Single Post
Old 19-07-2012, 09:13   #108
avgrunn
Senior Member

avgrunn's Avatar

Powiem szczerze ze nie chce mi sie nic pisac. Bo to co zostalo przez Ciebie napisane to juz lekka paranoja, teraz to juz nawet nie rozumiem bronienia. Tym bardziej ze nie mozesz sie zdecydowac.
Do tego wciagasz w to jeszcze inne psy. Po co?
Ale napisze jedno, wiekszosc z wyzej wymienianych psow przegrywala z Ellanderem, dlaczego? Nie mam pojecia, nie wiem w czym sa gorsze. Czyli co? Ellander najlepszym samcem Polski?
Szkoda bo to naprawde fajne psy i przegrywanie z nimi nigdy nie bylo dla nas problemem, kazdy z nich ma swoje ogromne zalety i jestem w stanie zrozumiec decyzje sedziow w koncu to wilczaki i wygladaja jak wilczaki i az przyjemnie sie na nie patrzy na ringu.

A co do Smrodziacha, moze przyjmijmy od razu ze do piet nie dorasta Ellanderowi (fakt jest nizszy ), bedzie latwiej, a ja bede miala spokoj, bo juz mam tego troche dosc.
Nie mam nic przeciwko wytykaniu Urciowemu wad (sama je znam i glosno o nich mowie) i dlatego staram sie by jak najwiecej osob widzialo go na zywca i ciesze sie gdy zdjecia sa robione przez rozne osoby, doceniam kazde ujecie i zadnego sie nie wstydze, no chyba ze ja jestem na zdjeciu
avgrunn jest offline   Reply With Quote