View Single Post
Old 23-07-2012, 01:45   #4
Puchatek
Senior Member

Przepraszam, że:
-jestem walnięta w głowę o czym /w odróżnieniu od wielu normalnych/ wiem i mówię głośno,
-chce Ci się wyć,
-niektóre zawody zmuszają do sprzedawania się /dosłownie lub w przenośni/, co powoduje problemy,
-słowo na "s" zostało odebrane bardzo osobiście, co kilkukrotnie akcentowałeś /autentycznie współczuję/,
-nie podważam zdrowia Twojej rodziny,
-jestem wg. Ciebie pijaczką,
-Twoja kobieta pierwsza zareagowała a Ty udowadniasz, że ja,
-spokojnie przyjęłam Twoje inwektywy,
-moje "inwektywy" względem Ciebie /które były reakcją nie akcją/ przyjąłeś fatalnie,
-b/B-ozia,
-na forum mogą być przedstawiciele innych obecnie istniejących religii /nie koniecznie "wymarłych/,
-nie podważałam Twojej wiedzy,
-ośmielam się jakąś wiedzę mieć nie z youtube-a czy Wikipedii,
-nie uważam się za kulturę, elitę, znawcę czegokolwiek,
-pamiętam i żałuję moich "stosunków" z GS, PD I JW,
-tak dokładnie mnie obserwowałeś i analizowałeś nie obserwując i nie analizując,
-NIE wychwalam zasług E.B,
-nie proszę, byś czytał ze zrozumieniem,
-nie proszę, byś był obiektywny,
-mam wymienione przeze mnie książki,
-czytałam w/w,
-youtube jest dla mnie usprawnieniem nie źródłem,
-pochodzimy od jednego przodka,
-w odróżnieniu, ja nauczyłam się z siebie i swojej małpowatości śmiać,
-zmieniłam/nie zmieniłam styl/stylistykę/stylizację/stygmaty/styczniki/styki/stymulatory....
-wiem, co to pędzel,
-lubię T.Huka i E.Lubaszenkę za umiejętność gry a nie za to, w jakich produkcjach grają,
-nie znam tego filmu /i go nie obejrzę/,
-śmiech to zdrowie /co lekarze, przepraszam, potwierdzają/,
-się odnosisz,
-szybko zapalasz i szybko nudzisz,
-już ci się nie chce,
-rozumiem,
-też przyjmuję z pokorą,
-wiem, że nic nie wiem,
-przepraszam.

Solennie obiecuję, że już nigdy nie będę wchodzić w Twoje zajęcia relaksacyjne -pstrykaj zdjęcia "prowincjonalne", twórz historyjki, obstawiaj się butelkami, wierz, że Jesteś najlepszy i wszyscy darzą Cię szacunkiem, bo Jesteś najlepszy/najmądrzejszy/najsprawiedliwszy/najbardziej oczytany/najczystszy przedstawiciel białej rasy, któremu objawiła się potęga. Że masz poczucie humoru/dystans/obiektywizm/sprawiedliwą ocenę "proporcji"/jedynie odpowiednie zasady/jedyny dobry poziom. Że jesteś bogiem....

Wszystko powyższe dlatego, że autentycznie się Ciebie przestraszyłam(*), bo:
-Twoje rosnące napięcie /po analizie kolejnych wpisów/ przypomniało mi zachowanie głównego bohatera filmu "Falling Down" /z M.Douglasem/.
-od razu przyszedł mi na myśl jedyny "czysty" przedstawiciel prawidłowej rasy i religii Breivik.
Więc jeszcze przepraszam, że zabijanie jest karalne, bo mógłbyś dać ujście swoim emocjom i wyrżnąć moją rodzinę w pień.....
I przepraszam, że przepraszam.....
...
Mam nadzieję, że przyjmiesz przeprosiny, odetniesz się, będziesz mieć z głowy i spokojnie wrócisz do odręcznego przepisywania w kajeciki /w ramach terapii/ wszystkich dzieł Fryderyka N.

...
Przepraszam, że idol poniektórych nazywał się...... nie Fryderyk Nitzsche lecz Fryderyk Nietzsche.... Przepraszam.... Wybaczcie...w przypadku idola i fascynacji, chyba nie można powiedzieć o "literówce", która zdarza się takim imbecylom jak ja, na przykład -perfekcjoniści takich błędów nie popełniają...
Przepraszam, lecz polecam życiorys /i zawarty w nim "element" psychiatryczny.../

...
(*)-ja swoje "szaleństwa" jeszcze kontroluję......................

Last edited by Puchatek; 23-07-2012 at 10:35.
Puchatek jest offline   Reply With Quote