View Single Post
Old 23-07-2012, 10:28   #4
Puchatek
Senior Member

Fatalna noc..... autentycznie.
Śniło mi się że Eury z Peronówki w ramach ratowania świata unasienniał budyniem wszystkie owce w Irlandii /nie używam specjalnie jednego słowa, bo wiem jak działa/ czytając im w trakcie Mein Kampf na zmianę z kodeksem cywilnym oraz Torą i popijał przy tym wywar z >grzybków<. O matko, ale schiza....Eury pił ze św.Graal-a a dookoła niego walały się butelki po "Tullamore Dew"....tomiki wierszy unosiły się wokół jak motyle, a jakaś dama w transie opowiadała ze szczegółami historię rodzaju ludzkiego akcentując przy tym linie najczystsze "rasowo" ............ Normalnie Bułhakow ze swoim "Mistrzem" wymięka..... /przepraszam, czytałam.... to jeden z moich ulubionych autorów.... przepraszam/
Muszę zacząć pić melisę. A poezji w życiu już nie tknę............na wszelki wypadek L.Kołakowskiego też już więcej nie "otworzę" a z Biblii rezygnuję na zawsze..... a niech się dzieje wola >Nieba<.........
Chryste Panie.............

......

Jako, że swego czasu zrobił na mnie piorunujące wrażenie film "Falling Down" o człowieku, który nie wytrzymał napięcia /to chyba też spowodowało ucieczkę w rejony mniej szalone, a M.D. zagrał fenomenalnie/ a i Breivik mnie "powalił" oświadczam, że:
wszystkie wypowiedzi tego tematu oraz odpowiednie z tematu wystawy mam skopiowane..... tak na wszelki wypadek. Jeśli przytrafi się mnie lub komuś z mojej rodziny /lub psom/ jakieś "dziwne" zdarzenie /śmierci nie wykluczam/, to już będzie wiadomo komu przekazać materiały.....
I wcale nie żartuję.......
Sam fakt, że od razu odpowiedziałam >Konradowi)< głęboką nocą świadczy, że wcale nie żartuję....

.......
P.S.

"Bosi na ulicach świata
Nadzy na ulicach świata
Głodni na ulicach świata
Moja wina
Moja wina

Moja bardzo wielka wina!
Zgroza i nie widać końca zgrozy
Zbrodnia i nie widać końca zbrodni
Wojna i nie widać końca wojny
Moja wina
Moja wina
Moja bardzo wielka wina!

Zagubieni w dżungli miasta - moja wina
Obojętność objęć straszna - moja wina
Bez miłości bez czułości - moja wina
Bez sumienia i bez drżenia - moja wina
Bez pardonu wśród betonu - moja wina
Na kamieniu rośnie kamień - moja wina
Manna manna narkomanna - moja wina
Dokąd idziesz po omacku - moja wina
I nie słychać końca płaczu - moja wina
Jedni cicho upadają - moja wina
Drudzy ręce umywają - moja wina
Coraz więcej wkoło ludzi - moja wina
O człowieka coraz trudniej - moja wina
- moja wina
- moja bardzo wielka wina!"
PRZEPRASZAM.....

Last edited by Puchatek; 23-07-2012 at 10:43.
Puchatek jest offline   Reply With Quote