View Single Post
Old 30-07-2012, 21:15   #1
Pamir Lupusek
Junior Member

Pamir Lupusek's Avatar

Default Pamir Lupusek - :)

..... hmmmm wypadalo by sie przedstawic bo moja siostra Peri Lupusek juz bryluje na forum ..... w ostatni poniedzialek rowno tydzien temu moja pancia Asia zabrala mnie z Mazur od mamy i zakomunikowala ze od dzis bede mieszkal nad morzem Attachment 4657 w sumie sie ucieszyl choc bladego pojecia nie mialem ze tam jest tyle piachu i taka wielka kaluza ( morze czy jakos tak ) ale ten piach. mmmm w ktorym mozna kopac doly super sprawa
w nowym domku odrazu zaskoczylem ze najlepszym miejscem do spania wcale nie jest klatka tylko takie fajneeeee wielkie lozko w w ktorym mozna lezec na kazda mozliwa pozycje Attachment 4658 , Attachment 4659 .... poza tym jestem grzeczny pare wyrwanych wlosow z dywanu wcale sie nie liczy ..... i w ogole nie wiem dlaczego moja pancia sie o to czepia - powinna sie cieszyc ze na niego nie sikam Attachment 4660 .... W gdyni jest fajnie - przyszedl ostatnio do mnie " wujek Uruk " aby mnie poznac no coz .... jest ogromny co wcale nie przeszkadzalo mi w poskakaniu mu troche po glowie i popodgryzaniu Attachment 4661 ..... Bardzo sie ciesze ze dolaczam do Waszego grona dumnych wilczakow

pozdrawiamy serdecznie Pamir i moja pancia Asia

Last edited by Pamir Lupusek; 06-10-2012 at 18:44.
Pamir Lupusek jest offline   Reply With Quote