Discussione: Pamir Lupusek - :)
Visualizza un messaggio singolo
Vecchio 07-30-2012, 09:15 PM   #1
Pamir Lupusek
Junior Member

L'avatar di Pamir Lupusek

ubicazione: Gdynia
predefinito Pamir Lupusek - :)

..... hmmmm wypadalo by sie przedstawic bo moja siostra Peri Lupusek juz bryluje na forum ..... w ostatni poniedzialek rowno tydzien temu moja pancia Asia zabrala mnie z Mazur od mamy i zakomunikowala ze od dzis bede mieszkal nad morzem Allegato 4657 w sumie sie ucieszyl choc bladego pojecia nie mialem ze tam jest tyle piachu i taka wielka kaluza ( morze czy jakos tak ) ale ten piach. mmmm w ktorym mozna kopac doly super sprawa
w nowym domku odrazu zaskoczylem ze najlepszym miejscem do spania wcale nie jest klatka tylko takie fajneeeee wielkie lozko w w ktorym mozna lezec na kazda mozliwa pozycje Allegato 4658 , Allegato 4659 .... poza tym jestem grzeczny pare wyrwanych wlosow z dywanu wcale sie nie liczy ..... i w ogole nie wiem dlaczego moja pancia sie o to czepia - powinna sie cieszyc ze na niego nie sikam Allegato 4660 .... W gdyni jest fajnie - przyszedl ostatnio do mnie " wujek Uruk " aby mnie poznac no coz .... jest ogromny co wcale nie przeszkadzalo mi w poskakaniu mu troche po glowie i popodgryzaniu Allegato 4661 ..... Bardzo sie ciesze ze dolaczam do Waszego grona dumnych wilczakow

pozdrawiamy serdecznie Pamir i moja pancia Asia

Ultima modifica di Pamir Lupusek : 10-06-2012 a 06:44 PM
Pamir Lupusek jest offline   Rispondi quotando