Discusión: projekt MPO ;-)
Ver post
Anterior 10-Aug-2012, 08:14 PM   #51
Zvire2
Junior Member

Predeterminado

zdravim pane Skoupy

jak jste sam napsal jiz jsem se omluvil , ale i kdyby ne , nevidim na trhnuti haxnou NIC TAK HROZNE URAZEJICIHO mohl jsem napsat : dobra , obejdem se po tom bez ceskeho chovu a preregistrujem do zeme z volnym chovem jen jsem zde nechtel davat navod jak obchazet pravidla kazdopadne gandalf vypada ze bude zas zdrav kycle a zadni nohu ma scela v poradku. Na predni se pokracuje v lecbe a vypada to dobre poskozeni je od "zapesti" dolu takze a itak noha vypada dobre, jizvicky zustanou urcite , noha je jak puzle, ale zazrakem bez komplikovane zlomeniny, coz by tedy melo dopadnout dobre. Rana v chodidle byla hluboka , takze asi bude chvyli trvat nez ho zas dlan zacne poslouchat, ale nervy dorustaj jak vime a tak by nemel mit zadne trvale nasledky

dulezite ale je ze sme to prezily a Gandalf jede domu, vzivote sem se tak netesil az me zas nekdo kousne do nosu !!!!!!!!!! Vygruntoval sem celou lod a ma pripravenou postel vedle me v celni kabine ! tu co porad tak chtel

V pondeli hnez zajdu pro skelety a bude mit barf co miluje proste celej muj svet ceka az bude zas doma

Editado por Zvire2 en 10-Aug-2012 a las 08:36 PM
Zvire2 no está en línea   Citar y responder