View Single Post
Old 27-01-2006, 18:58   #16
Klara_i_Luna
Junior Member

Klara_i_Luna's Avatar

Send a message via Skype™ to Klara_i_Luna Send Message via Gadu Gadu to Klara_i_Luna

Nie mam prawie żadnych doświadczeń: Luna-dzieci. Sporadyczne kontakty z kilkulatkiem znajomych były na zasadzie zabawy. Obce dzieci czasem próbowała w zabawie chwycić zębami za nogę, tak jak zaczepia psy z którymi się bawi.
Wczoraj miałam bardzo przykrą sytuację. Luna "pogryzła" 7-latka, którego znała, ale nigdy się z nim nie bawiła gdyż chłopiec nie przepada za psami. Piszę w "" ponieważ żadnych obrażeń poza kilkoma małymi siniakami dziecko nie ma. Nie wiem jak do tego doszło, zjawiłam się po fakcie. Byłam w stajni i dopiero usłyszałam płacz syna znajomych. Leżał na ziemi skulony (postawa prawidłowa obronna przed psem), a Luna szarpała go za ubranie. Płacz, histeria, itd. Nic wielkiego się nie stało, ale nigdy wcześniej nie widziałam jej w takiej sytuacji. Jeśli nawet go zaczepiła, a mały się przestraszył, to dlaczego nie odpuściła? Wiem że potraktowała to jako kolejną zabawę, ale boję się że sytuacja może się powtórzyć i kiedyś zrobi jakiemuś dziecku krzywdę
Klara_i_Luna jest offline   Reply With Quote