View Single Post
Old 11-10-2012, 20:16   #80
makota
Member

makota's Avatar

Quote:
Originally Posted by avgrunn View Post
No wlasnie dostalam od nich odpowiedz ze minimum wlasnie 5 kg, ja musze tak malo bo nie bedzie mial kto zjesc jak Smrodziach stwierdzi ze nie, Lolek za maly, a starszaki sa na specjalnej karmie i maja zakaz dodatkow. A Urciowy jest zupelnie jak ja czyli wacha jedzenie przed skonsumowaniem i jak mu nie podpasi to nie ruszy, przerazajace jak jestesmy do siebie podobni Dlatego chyba zamowie chociaz te 5kg plus zoladki, skoro mowisz ze te nieczyszczone sa super. A w sobote rano pojade na rynek i zobacze co ciekawego maja.
Macie jakies ulubione dodatki warzywne do dawanego miesa, cos co mozna sprytnie podrzucic niejadkowi?
Kurcze, faktycznie niezły niejadek z tego Urcia
Nie mogę wyjść z podziwu, że mi jeszcze nigdy w życiu nie trafił się niejadek - wszystkie rzucają się na żarcie, jakby były głodzone
Nawet Cresil, który z początku wybrzydzał i chciał TYLKO surowe mięso, chyba zaczął się już przestawiać na nasz tryb, bo wczoraj wciągnął michę mixu warzywnego, aż mu się uszy trzęsły (bez mięsa)
Zadziwił tym nawet Nitkę, która trochę wybrzydzała, że nie ma mięsnego aromatu w warzywkach...

Quote:
Originally Posted by avgrunn View Post
Szkoda ze nie wiedzialam ze szukasz bo strone znam od dluzszeo czasu i sie wachalam, chcialam nawet dzisiaj do Ciebie pisac co sadzisz o tym, ale stwierdzilam ze wrzuce na forum
Ja po odwiedzeniu kilku stron sklepów, z których nie wysyłają towaru, oraz odwiedzeniu strony krakowskiego, niebywale drogiego barfa - trochę zrezygnowałam
Także super, że to tutaj wstawiłaś!