Quote:
Originally Posted by avgrunn
No wlasnie dostalam od nich odpowiedz ze minimum wlasnie 5 kg, ja musze tak malo bo nie bedzie mial kto zjesc jak Smrodziach stwierdzi ze nie, Lolek za maly, a starszaki sa na specjalnej karmie i maja zakaz dodatkow. A Urciowy jest zupelnie jak ja czyli wacha jedzenie przed skonsumowaniem i jak mu nie podpasi to nie ruszy, przerazajace jak jestesmy do siebie podobni  Dlatego chyba zamowie chociaz te 5kg plus zoladki, skoro mowisz ze te nieczyszczone sa super. A w sobote rano pojade na rynek i zobacze co ciekawego maja.
Macie jakies ulubione dodatki warzywne do dawanego miesa, cos co mozna sprytnie podrzucic niejadkowi?
|
Kurcze, faktycznie niezły niejadek z tego Urcia

Nie mogę wyjść z podziwu, że mi jeszcze nigdy w życiu nie trafił się niejadek - wszystkie rzucają się na żarcie, jakby były głodzone

Nawet Cresil, który z początku wybrzydzał i chciał TYLKO surowe mięso, chyba zaczął się już przestawiać na nasz tryb, bo wczoraj wciągnął michę mixu warzywnego, aż mu się uszy trzęsły (
bez mięsa)

Zadziwił tym nawet Nitkę, która trochę wybrzydzała, że nie ma mięsnego aromatu w warzywkach...
Quote:
Originally Posted by avgrunn
Szkoda ze nie wiedzialam ze szukasz bo strone znam od dluzszeo czasu i sie wachalam, chcialam nawet dzisiaj do Ciebie pisac co sadzisz o tym, ale stwierdzilam ze wrzuce na forum 
|
Ja po odwiedzeniu kilku stron sklepów, z których nie wysyłają towaru, oraz odwiedzeniu strony krakowskiego, niebywale drogiego barfa - trochę zrezygnowałam

Także super, że to tutaj wstawiłaś!