Показать сообщение отдельно
Старый 31.01.2006, 18:49   #5
z Peronówki
VIP Member

Отправить сообщение для z Peronówki с помощью MSN Отправить сообщение для z Peronówki с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от Joanna
Margo to ile Wy w sumie obecnie macie u siebie CzW
Tzn tak:
* glowa rodu i pies kanapowy, czyli Bolton
* psy Przemka: Balrog i Merry Bell
* psy moje: Alistair i Jolly
* goscinnie: Camio
=> 6

Цитата:
Сообщение от Joanna
i jak to tam jest z Camio? też współwłaścicielstwo?
Zgadza sie, choc najpierw chcemy go przebadac. Mial isc do Gagi, ale ona twierdzi, ze finansowo nie wyrobi - nawet pracujac na nocki z Romanem nie byliby w stanie zarobic na karme dla dwoch psow z miotu 'C', wiec cos kombinuje z wymiana... [z tego powodu robimy szlaban na informacje na temat szkod zrobionych przez Camio - niech kobieta mysli, ze przy wymianie dostanie spokojniejsza wersje ]

Цитата:
Сообщение от Rona
I wszystkie kochane i piękne, a przy tym każdy inny i uroczy na swój własny sposób... Zgadza się, Margo?
Oczywiscie.... Choc prawde mowiac ja tez kiedys zastanawialam sie, jak mozna rozroznic wiecej niz dwa psy.... Ale rzeczywiscie kazdy z psow jest unikalny, kazdy mainnych charakterek i z zadnym nie mozna sie nudzic...

Цитата:
Сообщение от Joanna
Ciemne Zlo Ciemnym Zlem-na nia zbytnio bym nie liczyla
Ja tez nie - Camio godzinami bawi sie z Merry Bell. Wiec bedzie wiedzial jak postepowac z Ciemnym Zlem, by sie nie polapalo...

Цитата:
Сообщение от Joanna
ale ja zorientuje sie na pewno po sile i determinacji w dazeniu do spenetrowania prawej kieszeni mojej kurtki
Oj, na to bym zbytnio nie liczyla. Camio i Cheitan to jednak bracia - a na dodatek blizniaki...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki вне форума   Ответить с цитированием