Quote:
Originally Posted by Gaga
Nie tak dawno temu jeden z właścicieli wilczaka całkiem serio tłumaczył mi, że drobniejszy, mniejszy wilczak jest znacznie praktyczniejszy. Zwinniejszy, lżejszy, mniej podatny na kontuzje, szybszy...I miał rację!
|
Nie moge nic innego powiedziec jak tylko ze ma racje

a dobry tego przyklad wlasnie szaleje na podworku z nasza sunia. Te wszystkie skoki, piruety sa robiane tak lekko jakby grawitacja dla niego nie istniala

Kto widzial Smrodziacha na zywo wie do czego jest zdolny
Quote:
Kuriozalną sytuacją dla mnie jest jakiekolwiek czepianie się Urcia - pies jest zjawiskowy i trzeba nie mieć oczu i wyobraźni, żeby wytykać go palcami za to, że jest niższy.
|
dziekujemy :P ale jednak

choc podejrzewam ze to bylo bardziej by doczepic sie do hodowli z ktorej Urcio jest a nie jego samego

, choc Urcia dana osoba nie widziala na oczy
Quote:
A już dawać sobie wmówić, że trzeba się tłumaczyć z takiej 'wady' to duuży błąd. Niestety zbiorowy 
|
Wczesnie mnie uswiadomiono ( ale byly to naprawde szczere slowa bym mogla sie odpowiednio nastawic) ze Uro na wystawach raczej bedzie na szarym koncu bo jest maly. A ostatnie miesiace czyli wieczne pytania o wzrost tylko utwierdzaja w tym ze to dla wielu ludzi ma ogromna wartosc. Najpierw pytania o wzrost, na szarym koncu o charakter, a to juz cos znaczy