Quote:
Originally Posted by Bajka
Po prostu chodzi mi o to, że finansowanie i robienie badań nie jest takie czarno-białe jak by się mogło wydawać, więc nie ma się co nakręcać bez sensu wzajemnie  .
To pisałam ja, szczęśliwy opiekun starszej suczki do Margo i młodszej od Danieli  A badania na DW robiliśmy w Holandii   
|
Spoko - pracowalam w projektach unijnych na uniwerku w Niemczech. Wiem jak to wyglada...

Ale nie o to chodzi...
Bez sensu zamieszano w temacie i zrobiono z tego "Margo wscieka sie, ze Daniela nie przetestuje jej psow na dwarfa". Dwarf jefty byl tylko pretekstem do rozmowy. Obecne badania Danieli KOMPLETNIE mnie nie interesuja. Nie patrzylam dla kogo sa, nie dopytywalam. Ogolnie cala sprawa badan na uniwerku w Pradze zakonczyla sie w momencie, gdy okazalo sie, ze jest tam haczyk (czyt. w momencie proby szantazowania)...
To, ze Daniela jest na mnie cieta wcale mnie nie rusza.

Szyderstwa i kpiny na FB dla mnie to rybka... Pomawianie psow - one same sie bronia... Z Hanka sama sobie poradze... to dla mnie zadna nowosc.
Niestety okazalo sie, ze Daniela nie potrafi byc fair dla nikogo... I o tym byl moj post, ktory wywolal ta cala wojne. Ale trudno nie zauwazyc, ze to o czym pisze jest prawda... Wystarczy tylko schlodzic glowe i poobserwowac jak to rzeczywiscie wyglada i kto kiedy chwalil sie i bedzie chwalil wynikami...