View Single Post
Old 04-02-2013, 14:59   #36
Bajka
'Wilk z baśni' :)

Bajka's Avatar

Bardzo Wam dziękuję nadmorskie Ciocie i Wujki za objęcie opieką małego Bohaterka Chłopaki są już na miejscu Bardzo dziękuję Ulvarkom, że maluch sobie tak komfortowo z Wami mógł jechać i Ulvarek się podzielił miejscem z malcem Mam nadzieję, że nie rozrabiał za bardzo ? Wczoraj tez pojechała Błyskotka w obstawie Sheya i Narsila Rybka, Marti, napiszcie jak tam mała i chłopaki Dziś rano pojechały też nasze "zagraniczne' dzieci. Z tatusiem i babcią którzy przyjechali w odwiedziny pojechała do domu Burza i Bluszczyk, który z tatusiem jeszcze przez tydzień pomieszka, no a potem wyjechał Brzask, po którego też przyjechała wilczakowa koleżanka, żeby się mu w drodze nie nudziło Wesoło mieliśmy przez weekend Dziewczyny teraz odsypiają, a Bazyliszek oficjalnie ogłosił, że koniec wersji demonstracyjnej: zeżarł podłogę, zabrał się za materac i koci drapak i teraz odsypia Niech mi ktoś powie, co mnie podkusiło,żeby tą małą pokrakę zostawić, bo ja nie wiem?

ps. makota, niech się młodemu skończy kwarantanna, to przyczłapiemy na Błonia zapoznać pokrakę małą z krakowskimi wilczakami

www.wilkzbasni.pl
Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni
Bajka jest offline   Reply With Quote