Quote:
Originally Posted by Predator
...wystarczy zamieścić zdjęcie Twojego pieska a nie dawać cytaty z książki...
|
Nie mam skanera przy drukarce, więc podałem dokładne namiar na tą fotkę, której niestety "wujek Google" nie jest w stanie w necie znaleźć (zapodaje tylko rodowodowe zdjęcia niezbyt dobrze obrazujące w/w Huskiego w wilczym typie, stąd dlatego odesłałem Cię do jednej z najłatwiej dostępnych książek na polskim rynku o haszczakach, gdzie bez trudu mógłbyś zrewidować swoje stanowisko nt. tych faktów, na które zwracają uwagę autorki powyższej publikacji).
Quote:
...ja już straciłem dawno nadzieję, że zrozumiesz to co inni Ci piszą...
|
Na Twoim miejscu unikałbym generalizatorstwa, bo to że akurat Ty z paroma innymi osobami wolisz sięgać dennego poziomu Burej (której trolling niczemu rzeczowemu nie służy, poza konfliktotwórczym zalewaniem żółcią wątków, do których nic konstruktywnego jej cyniczna obecność nie wnosi) wcale jeszcze nie czyni z pozostałych tutaj osób równie nierozgarniętych dyskutantów, gdyż od wielu tutejszych forumowiczów uzyskałem bardzo cenne informacje, dzięki którym zyskałem treściwe punkty zaczepienia na dalszej drodze owocnych poszukiwań swojej potencjalnej pary hodowlanej.
Quote:
...tylko pytanie co potem zrobisz z takim "wyrzutkiem" niespełniającym Twoich kryteriów (...) a Ty dalej swoje...
|
W rzeczy samej "jak grochem o ścianę" można by Ci było w nieskończoność odpowiadać na jedno i to samo pytanie, a Ty niczym "zacięta płyta" dalej wracałbyś do tego, co już zostało dokładnie wyjaśnione i przy tym jednoznacznie zdementowane (także oszczędź już sobie z tym "wkładem dziecka w brzuch faceta", gdyż przez takie chwyty nie mi, a tylko sam sobie umniejszasz).