A ja tak z innej beczki w sumie bo mam pytanko. 1 Czy to prawda że Wilczaka można trzymać w bloku? bo słyszałem ze się świetnie przystosowują do różnych warunków i zdaje się jakaś pani tutaj wypowiadała się, że trzymała wilczaka w małej kawalerce i było wszystko w porządku. Jednak wolałbym poznać więcej opinii na ten temat. 2 Słyszałem, że ponoć jeśli jest jakiś miot i jeden ze szczeniaków nie nadaje się na wystawy to ludzie oddają takiego szczeniaka? coś w ramach adopcji? czy sprzedają za niższą cenę niż zwykle? proszę mnie nie oceniać, pytam ponieważ tak słyszałem i chciałbym mieć sprawę rozświetloną na sto procent.

3 jeśli jest taki szczeniak który się nie nadaje do wystaw itp. itd. to o co w tym w ogóle chodzi? w sensie że jest jakiś niewymiarowy? czy chory? - o ile to co napisałem w punkcie drugim jest prawdą, bo jak już mówiłem - nie wiem i szukam pomocy. 4 wilczak nie jest psem dla wszystkich - tak wiem to, jednakże chciałbym się dowiedzieć co mam przez to rozumieć? czy chodzi o to, czy miałem/mam już psa? czy chodzi o doświadczenia z psami? czy też może chodzi o to, aby mieć odpowiednią wiedzę na temat tej rasy i być gotowym na pewne różne niespodzianki?

Z góry dziękuję za pomoc.