View Single Post
Old 21-06-2013, 13:59   #4
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Napisalam u siebie, pisze tez tu - jak wiecie Ela i Grzes zamykaja pod koniec czerwca zbieranie deklaracji.... Wydaje mi sie, ze chca postapic wedlug tego scenariusza: po tym jak pogonilismy Grzesia, postanowil on jednak zostac prezesem klubu wilczaka w Polsce, a Ela zagwarantowac sobie miejsce w zarzadzie... W tym klubie beda wybory, wiec gwarancji nikt nie ma i nikt nikomu nie obieca stolkai... A Grzes ma wrecz gwarancje, ze chyba nikt normalnie myslacy na niego nie zaglosuje (za bardzo sobie nabruzdzil swoimi przekretami i klamstwami)... Stad ich pomysl na klub sarlooso-wilczakowy... Tu maja pewnosc, ze do zarzadu sie dostana, bo to przeciez wszystko ich ludzie... Jak wiece w Polsce moze byc tylko jeden klub rasy. I wedlug mnie licza wlasnie na to, ze rejestracja ich klubu zablokuje mozliwosc rejestracji tego klubu... Teraz zamykaja wlasnie mozliwosc zglaszania sie do nich. Iteraz pomyslcie: KTORY KLUB ZAMYKA MOZLIWOSC REJESTRACJI? Zaden. Chetnych przyjmuje sie przez caly czas. Dlaczego Ela i Grzes tak robia: chca sie zabezpieczyc przed mozliwoscia, ze jesli ZK uzna ich klub jako jedyny klyb wilczaka, to aby inni ludzie (czt nikt z nas) nie mogli brac udzialu w wyborach. Bo to mogloby zagozic ich stolkom... Pewnie odblokuja rejestracje po wyborach, bo przeciez nikt ich ze stolkow po fakcie nie zrzuci... Przez 4 lata beda GURU.... To wedlug mnie jedyna ich motywacja....

Stad moja prosba - jesli skladaliscie deklaracje do obu klubow POWAZNIE zastanowcie sie nad ich wycofaniem, nad napisaniem o tym do Elci.... Bo jesli plan Grzesia i Elci sie powiedzie to zostaniemy z klubem saarlosowo-wilczakowo-sznaucerkowym(?), ktory jest potrzebny psu na bude.... I z Grzesiem jako prezesem....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote