Quote:
Originally Posted by Cwany Wilk
I co Wy na to?
|
Ja mogę mówić tylko za siebie -za Burą, nie organizatora...
Panicznie boję się Grześka, panicznie boję się kłamstw/szachrajstw/machlojek/ściem, panicznie boję się, gdy widzę, że ktoś wyciąga do mnie rękę a w drugiej z tyłu trzyma nóż...
Zasadą demokracji jest, że gdy dana grupa ma większość, to proponuje mniejszości przyłączenie, bo o jedność chodzi... i ta większość przechodzi np. w sejmie....tak było w zeszłym roku. Mniejszość się "nafochała", upchnęła Grześka gdzieś za kotarę /że niby on w tym nie bierze udziału/ i przyoblekła "nową twarz". Ty masz swoje lata, ja mam swoje lata -takie "przepoczwarzania" widzimy dzień po dniu na przykładzie SLD.... jednak pod nową maską "europejczyków" nadal krwawe ręce komuny strzelającej do Rodaków...
Dziwisz się więc, że się boję? Ale mimo tego strachu, będę o tym mówiła głośno. A każdy niech to interpretuje jak chce....
...
Czego oczekujesz? Ale powiedz "otwartym tekstem".
...Mierzą mnie już sytuacje, gdy tak jak wczoraj, wszedł w temat na FB jakiś człowiek /-ma psa z JW / i praktycznie nic konstruktywnego oprócz rozpoczęcia pyskówki nie wniósł /ale coś "bełkotał", że nie poprze jednej i drugiej strony... śmiechu warte/.... Jak znam życie, opinia będzie taka, że pyskaczami we wczorajszej para-dyskusji będziemy my /-bo odpowiedzieliśmy człowiekowi cięto..../ -to będzie kolejne kłamstwo, ale przecież długo powtarzane stanie się w końcu bursztynową prawdą....nie pierwszą zresztą tego "formatu"....