View Single Post
Old 13-02-2014, 13:42   #39
Puchatek
Senior Member

A to, droga Emi, to jest odpowiedź na to:
Quote:
Originally Posted by Gaga View Post
i pozwól, że nie będę sobie czynić nieprzyjemności kontynuowania rozmowy z Tobą. Za bardzo siebie szanuję.
Quote:
Originally Posted by Emi View Post
pan kolega nadal nie uściślił ....Nie jestem myśliwym i nie muszę znać szczegółów pracy posokowca...
"Pan kolega" wszedł na WD z pytaniami:
Quote:
Originally Posted by polak1971 View Post
czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? ....Chciałem też zapytać czy szkolenie go jednocześnie jako psa obronnego nie wyklucza się ze szkolenia jako posokowca. ...
Nie sądzę, że musi -akurat Wam -cokolwiek uściślać. >Pytanie-odpowiedź< /podpowiedź/ wystarczy. To nie rozmowa o łowiectwie/myślistwie i "uj wi" czym jeszcze. Macie doświadczenia, to się podzielcie. Nie macie -to po co kopać? /ret./. Chce człowiek wilczaka, będzie go miał, jest to na rękę hodowcom i ogromowi szczeniaków na rynku. Zamiast Mu przywalać /i udowadniać stereotypy/, podzielcie się wiedzą o szkoleniu, o zachowaniu wilczaka w lesie, o wilczaku jako takim /niektórzy to w swojej mądrości zrobili, inni dalej "cudują" zamiast wskazywać tematy do przeczytania na forum/.

....
"Mój system wartości nie musi iść po drodze z 'tłumem'. " -a i "tłum" nie musi preferować Twojego systemu wartości.
Puchatek jest offline   Reply With Quote