Poniewaz Pawel robi na FB za wilczakowego UBeka i postanowil zabrac sie za kasowanie tresci w FB, ktore sa dla niego niewygodne, a jednoczesnie pokasowal swoje wlasne pomowienia (aby nie bylo widac reprezentowanego przez niego poziomu), wiec przerzucam je tutaj, aby nie mogl sie wybielac stosujac swoja ukochana bron przeciwko wolnosci wypowiedzi jaka jest cenzura...
Na zarzut Pawla:
Quote:
Originally Posted by pawmagdul
Pani Małgorzta Peron publicznie nazwała mnie na tym forum kłamcą .... żądam publicznego odwołania oszczerstw ....
|
Quote:
Originally Posted by pawmagdul
mam nadzieję że nie jest to miejsce do publicznego eksponowania prywatnych frustracji .... po prostu nie wszyscy pojmują, że Wikipedia nie jest miejscem do promowania swojego biznesu, czy komuś się to podoba czy nie .... uważam że wszystkie tutejsze wpisy Małgorzaty Peron na ten temat powinny być przez adminów kasowane .... dyskusja merytoryczna odbywa się na forach Wikipediii, a przenoszenie jej tutaj jest nieporozumieniem .... domagam się od administratorów grupy wykasowania szkalującego mnie postu użytkownika Margo Peron, a od jego autorki publicznych przeprosin na tym forum ..... przykro mi również że Pani M.P. zaśmieciła forum grupy swoimi frustracjami .... ale za to trudno mi odpowiadać ....
|
Odpisalam:
Pawel, czy Ty siebie CZYTASZ! Lupiesz pomowienie za pomowieniem i jeszcze placzesz, ze TY jestes strona poszkodowana??? Obrazasz innych tylko dlatego, ze nie udala ci sie robota wilczakowego Grincha?
Odswieze ci pamiec na temat mojego "promowania biznesu". Skasowales moj link do serwisu wolfdog.org na Wiki - TWOJ komentarz "
wolfdog.org prezentuje prywatny punkt widzenia hodowcy psów tej rasy i jako taka nie może być linkowana z Wikipedii." Sorry, ale ktokolwiek tam wejdzie widzi, ze te slowa to Twoje prywatne dywagacja nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Wykasowanes link do strony czw.pl z tekstem "
Wspomniana grupa inicjatywna klubu w Polsce to jedna z wielu takich akcji, póki co towarzystwo wzajemnej adoracji." To kolejne pomowienia Twojego autorstwa.
Wykasowales link do komentarza Soni. Bez jakiegokolwiek wytlumaczenia. Ale przyczyne podal twoj internetowy brat blizniak, czyli Grzes: "
Wspomniany wzorzec nie znajduje się na oficjalnej stronie Klubu jak i nie jest opatrzony ich logiem czy sygnaturą. Nie ma na nim żadnego potwierdzenia, że jego tłumaczenie zostało zaakceptowane przez Związek Kynologiczny w Polsce. Wskazany dokument w świetle tego jest tylko prywatnym opracowaniem, a może także naruszać prawa autorskie autorów zdjęć do publikacji." Kolejne wierutne klamstwa, z czego i Ty i Grzes zdajecie sobie doskonale sprawe.
Skasowales 3 linki do stron O RASIE - tutaj dowod Twojej edycji:
https://pl.wikipedia.org/w/index.php...oldid=38692929
Twoja reakcja na moj sprzeciw co do kasowania wyzej wymienionych linkow to kolejne KLASYCZNE ZNIESLAWIENIE mojej osoby. Cytuje Twoje slowa: "
to jakieś insynuacje hodowcy któremu ktoś na Wikipedii skasował link do lukratywnego biznesu .."
Nie pisz mi slow "
dyskusja merytoryczna odbywa się na forach Wikipediii, a przenoszenie jej tutaj jest nieporozumieniem ." bo nie masz zielonego pojecia czym jest dyskusja merytoryczna.
Co do Twojej "pracy" na Wiki. Wraz z Grzesiem dopusciliscie sie klasycznego wandalizmu. Zabraniacie innym dokonywac edycji, sami dodajac "smieci" - linki do komercyjnych hodowli Grzesia i jego znajomych. Kwiatki takie jak wstawienie linkow do nieisteniajacych klubow. Polski klub byl dla Ciebie be, ale wirtualne i czesto martwe od lat lat kluby zagraniczne to fachowe zrodlo wiedzy o wilczakach... Pawel, od poczatku do konca jasno widoczne sa motywy Twojego dzialania... Jezeli chcesz byc szanowanym, to najpierw szanuj sie sam...
A co do kasowania to ja ZADAM wykasowania CIEBIE. Za pomowienia, szkalowania i zwyczajne dzialanie na szkode rasy. Dziwi mnie, ze sie tu jeszcze udzielasz, skoro uwazasz wiekszosc aktywnych tu osob za towarzystwo wzajemnej adoracji! A co do klamstw: dziecinnie proste bedzie ci je udowodnic!
Sprawa linkow na Wiki zostala rozwiazana. Wszystkie linki wstawione przez Grzeska i bronione przez Pawla zostaly wykasowane. Z powodu tego co zrobili wykasowano caly dzial z linkami zewnetrzymi.