View Single Post
Old 03-03-2006, 22:31   #16
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

ja tez moge opowiedziec kilka dobrych historii z zycia i musze podzekowac niektorym wlaszczicieliam za dobra dusze, i serce, reke pomocna.
Adamu i jego zone Beacie za to, ze nie wypuszczili nas z kolezanka w ta zimna noc (zima siberyska w pocatku 2006 z -27 stopni mrozu) kedy mogliszmi zamarznac na smierc gdziesz tam w lasach Bialegostoku, znowu Adamu za to ze pomog kedy zagotowal sie nam auto.
Pavlu za sparcie w Czechach na oboze i za mile towarzysto, Tomas-za becherowku i odzielne porady z treningu.
Margo, Przemek, Gaga, Kamila, Sebastian i Nella za to ze jestesz cie ze mna kedy mnie jest dobrze i kedy bardzo zle. Manu za dobre slowa, Liucie za Harke i pomoc kedy tego potrzebuje.
Ola z griunkem Magnum (podzekujme Harce-bo teras Ola kocha wilczaki) za to ze poznaliszmi sie.
Aurelii (redaktor magazinu o psach "Didysis suo") za to ze robi wszytsko zeby promowac rase, ktora ona zna tylko przez mnie.
Calej ekipe na litewskich wystawach-wlascicieli dogow niemieckich, koli-za to ze kibicuja za wilczaki.
och wszystkich teras patzre ze i nie da sie wymienic.. moze kedysz napise o tym odzielne.

kiedys Margo mi powiedziala"jesli co daj znac-w kazdym miescie mami swoja rodzine-rodzine wilkow, ktora jesli jest potrzeba-pomoze" i ona miala racje, bo tak i jest.