View Single Post
Old 13-04-2006, 14:58   #26
Jenik
Junior Member

Jenik's Avatar

Send a message via ICQ to Jenik Send a message via AIM to Jenik Send a message via MSN to Jenik Send a message via Yahoo to Jenik

Pro Moniku: No ještě, že jsi tam dala ty uvozovky! ...Ale s tím ješitným chlapem, to beru osobně!

Pro Pavla: Já jsem tím jen chtěl ukázat, že když dá Šterc za 3/3, tak asi ten pes nebude v pořádku a když dá Moničiny zlidovělé dvojky, tak jinde můžou dávat o stupeň lepší, ale rozhodně se to nemůže lišit od 3 stupně(!!!)Tolerance je 0/0 a 1/1..To jsou přece opravdu minimální rozdíly! A pozor! U každého veterináře, když jsem přišel, tak se mne jako první ptaly, kdo to hodnotil jako první a zda ten pes má PP!!!Kdyby měl PP, tak se se mnou vůbec prý nebudou bavit!
A důvod pro měla čuba u Šterce 1/1? Jako důvod mi řekl, že tam není něco čistého, že klouby nejsou dle něj kongruentní a jako poslední důvod, že je mladá a že i když teďko by to možná na tu 0/0 bylo, tak to nemusí být v budoucnu. A proto mi tedy dává 1/1......Nicméně, dle informace uvedených lékařů, kteří přišli do styku s čsv, tak prohlásili, že máte velmi kvalitně udělaný protokol pro doktory ohledně DKK a vyplňuje a všechno se tam pak hodnotí lépe!
Co mi ale řekl Duchek, moje čuba není na tyto věci ideální, protože prý má kyčle vynikající. Prý by na toto byl mnohem lepší pes, který dostal tady 3/3 a v Polsku třeba 0/0, to by stálo za pokus...Jenže to asi u čistokrevných psů nejde! Podotýkám, že jsem od Šterce čekal pěkné dvojky, ale toto mne překvapilo....
Jenik jest offline   Reply With Quote