View Single Post
Old 30-04-2006, 11:02   #3
Jenik
Junior Member

Jenik's Avatar

Send a message via ICQ to Jenik Send a message via AIM to Jenik Send a message via MSN to Jenik Send a message via Yahoo to Jenik

Quote:
Originally Posted by Horák
Milý Jeníku, za loňský rok jsem výsledky soutěže 'Nejlepší pracovní jedinec' sestavoval já. Je velká škoda, že se o úspěchu Ohniváka z Molu ES dozvídám až v tuto chvíli-po vyhlášení výsledků. Všichni majitelé ČSV jsou vždy ke konci roku vyzváni, aby se této soutěže zúčastnili.
Ve většině případů mi podklady pošle průměrně osm lidí a pak hledám, pátrám, kde se dá. Nejsem děd Vševěd, proto mi i něco unikne. Přesto Ti děkuji za dotaz, připoměl jsi mi, že jsem zapoměl poděkovat Margo, která mi v této práci velice pomohla!

K.Horák

Mily Kamile,

myslim, ze je to opravdu velika skoda, protoze zrovna s Ohnivakem Kamila Novakova opravdu hodne pracuje. Ale to je tedko jedno, hlavni je, ze jsem to sem napsal a ze lidi vedi, ze tu mate dalsiho psa, ktery ma IPO ktery dela cvckum dobre jmeno a o tom to je, ne? Nemyslim si, ze jsi ded Vseved, to, ze Ti neco unikne je normalni, spise mne prekvapuje, proc to Kamila neoznamila sama......
Jenik jest offline   Reply With Quote