View Single Post
Old 07-05-2006, 10:28   #15
CDaniela
http://www.srdcervac.wbs.

CDaniela's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mirkawolf1
Danielo, vždyť víš, že toto téma ani založeno nebylo, že bylo původně součástí vynikajícího a pomluvami se hemžícího vlákna o hvězdičkách atd. Než ho admin rozdělil.

Říci o zmíněné chovatelské stanici, že ji nepovažuji za elitní, to není podle mě žádná pomluva. To je můj názor a pokud s tím někdo souhlasí, je to opět jeho názor. Pomluva vypadá trochu jinak, ale na to jsou tady experti jiní.

Co já jsem se naposlouchala, že moje Cira má černou hubu. Je to pomluva? Ne, tak to je. Vypadá ten zobrazený pejsek jako vlk? Ne, vypadá jako hubený šakal. Holý fakt.

Paní chovatelka C.Keizer jistě o tomto našem mínění ví, neboť si ho mohla ve francouzštině přečíst na FJ verzi wolfdogu - Réflexions suite au show du club de race néderlandais - Honderloo NL - 2.10.2005. Co si budeme povídat, slyšela jsem že radost neměla. Mluví z nás prý závist, zato ona má krásné psy. Nevypadají jako ti naši čeští, ale to je tím, že oni v Holandsku upřednostňují jiný typ.. Jaký to nevím, zřejmě typ šakal.
Tak jo Mirko,napíšu to:
S hvězdičkami jsem začla já,označení "elitní" bylo myšleno ironicky,i když o některých CHS takto ozančených,by se to bezesporu tvrdit dalo.Hvězdičkami jsou na toto serveru ozančeni chovatelé,kteří nespolupracují nebo dokonce kritizují Pavla.Mezi ne zřejmě patří i pani Kaizer,proto byla adminem využita příležitost skrze tvůj příspěvek této chovatelce uškodit, a vybral příspěvky z původního vlákna a přejmenoval potupně na "chov šakalů".Vím,že jsi to nevymyslela ty,ale ostatní,kteří nesledují toto téma od začátku to netuší.
Produkty chovatelské stanice de Louba Tar neznám a nejsem takový odborník,abych z fotky pozanala např. povahu psa,"úspěšnost" jeho socializace a další jiné zde kritizované věci.
Pokud se chceme bavit tímto způsobem,můžem zde vypsat témata jako např:"............."chovatelská stanice zvyšující počet kryptorchidů.Nemyslíš?
Daniela s hvězdičkou
CDaniela jest offline   Reply With Quote