Quote:
Originally Posted by sedivak
Hvězdičkami jsou na toto serveru ozančeni chovatelé,kteří nespolupracují nebo dokonce kritizují Pavla.
|
Mám za to, že hvězdičkami jsou označeny ch. stanice, které wolfdogu nedodávají informace o svých chovech a odchovech. Ale to je vlastně asi to "nespolupracují".
Quote:
Originally Posted by sedivak
Produkty chovatelské stanice de Louba Tar neznám a nejsem takový odborník,abych z fotky pozanala např. povahu psa,"úspěšnost" jeho socializace a další jiné zde kritizované věci.
|
K tomu mohu říci jen to, že jsem zobrazeného psa (a jiné produkty z de Louba Tar) viděla na vlastní oči na holandské výstavě v Hoenderloo. Také jsem autorem té fotografie a dalších fotek z této výstavy, které jsou k nalezení v galerii tady Wolfdogu. Výstava byla celodenní akce a za tu dobu si lze udělat jakýs takýs obrázek o (ne)úspěšnosti socializace a vzhledu psa. Na to není třeba vysoká škola, postačí oči a rozum. Čili si stojím za svým, nicméně to tu dál rozvádět nebudu, nemá to smysl.
Jen snad ještě částečně souhlasím s Monikou, že podle zveřejněné fotky (nebo jiných) si lze udělat pouze hrubý obrázek toho, jak pes ve skutečnosti vypadá. Ve skutečnosti to bylo mnohem horší.

Na wolfdogu je uveřejněn článek na toto téma zde
http://www.wolfdog.org/ces/articles/1360.html Jehož nejsem autorem, mimochodem.
Quote:
Originally Posted by Mirkawolf1
Pokud se chceme bavit tímto způsobem,můžem zde vypsat témata jako např:"............."chovatelská stanice zvyšující počet kryptorchidů.Nemyslíš? Daniela s hvězdičkou
|
Něco mi říká, že v takovém případě by toto vlákno admin hned smazal.