Quote:
Originally Posted by Pavel
Quote:
Originally Posted by Bellinka
Já si myslím, že Monika tady nebrojí, pouze kritizuje a nutno poznamenat, že dost oprávněně,
|
Hmmm. Je zajímavé, že kritizuje od té doby, co nemá žádnou funkci. Že nekritizovala např. krytí "černých duší", když byla členkou výboru ?
Quote:
některé jedince  , u nichž platí jedno známé přísloví - mluviti stříbro, mlčeti zlato! a nebo také prázdné sudy nejvíc duní! 
|
Trochu Tvé přirovnání kulhá. Mluvíme o propagaci plemene a soutěži o nejúspěsnějšího pracovního jedince a nikoliv o tom, že by někdo měl vykřikovat do světa své úspěchy.
Quote:
A co se týče funknce? Rozhodně lepší, když Monika dostane funkci, než aby ji měl nějaký amatér, který si bude zahrávat s celou populací!Nezapomínej, že v současném klubu není nikdo, kdo má encyklopedické znalosti o populaci čsv! 
|
Tvá kritika je jistě závažná. A teď jen by bylo třeba vysvětlit, koho dalšího z Klubu znáš, že dovedeš posuzovat kdo má jaké znalosti a zkušenosti. Nebo by třeba stálo zato se představit aby Tvá slova měla alespoň nějakou váhu. Takhle jsou to jen anonymní výkřiky.
|
Milý Pavle, encyklopedické znalosti má Monika, nebo Jindra Jedlička, když je o nich řeč, nejsou to nějaká plemenářka z JZD nebo bývalý(či současný, to už nevím)koňák, který z veliké dálky viděl genetiku a s určitým člověkem se nemá rád jen díky zhrzené osobnosti... Ani jeden z nich nemá o genetice jako takové dostatečné znalosti, a hlavně s chovem zkušenosti jako Jindra s Monikou, aby mohli být ve vedení chovatelské komisi. Tobě vlastně Pavle můžu závidět....Lidi Tě žerou(ne ale všichni), ty jim motáš krásně hlavy, oni Ti věří, ty si děláš, co potřebuješ a manipuluješ tak s nimi, a vlastně oni dělají, co ty jim kážeš, když to přeženu, ale máš tu výhodu, že až se něco přihodí se zvířaty tady, a ono se to fakt přihodí brzy, tak ty řekneš, já za nic nemůžu, to oni. Trošku mi to připomíná nedávnou dobu...

Ani bych se pak nedivil, kdybys pak rychle převlíknul kabát a začal lézt do zadku pak novým lidem...Taková typická lidská česká vlastnost....