View Single Post
Old 25-05-2006, 20:58   #9
Manu
Junior Member

Send Message via Gadu Gadu to Manu

Dzis dostałam maila od Elizy, dość obszernego... Ale ona to wszystko źle postrzega Mysli, że skoro nie może mu fizycznie dac rady, to jest góry przegrana. A tak myśląc i wykonując te swoje próby, tylko pogarsza sprawę...

Napisałam jej baaardzo długiego maila, o przyczynach problemu, o tym, jak mi sie wydaje, jak to Pulsar postrzega, co nim kieruje, o potrzebie kastracji itd. Zobaczymy co odpisze, czy jest faktycznie zdecydowana go oddać (przestrzegłam przed mozliwymi konsekwencjami zostawienia go w schronisku). Jeśli tak, to na pewno nowego właściciela dla Pulsara będzie szukać serwis Bezdomne Szpice.

Ale gdyby i Wam wpadło coś do głowy lub mielibyście jakieś informacje, to dajcie znać. Może znacie jakąś osobę, która jest zafascynowana wilkami, posiada na ich temat sporo wiedzy i skłonna by była się podjąć takiego wyzwania ? I zapewniłaby Pulsarowi dużo ruchu, bo przeciez jak ten pies jest poza domem niemal wyłacznie na smyczy, to to stanowi na pewno jeden z powodów jego conajmniej uciążliwego zachowania ...
Manu jest offline   Reply With Quote