View Single Post
Old 07-06-2006, 11:34   #5
igienator
The Grim Reaper

igienator's Avatar

No właśnie... Ja o tym wiem. Na studia wybieram się na jakiś lekki kierunek, typu geografia czy inna filozofia więc w domu będę raczej częściej niż nie będę. A przy tym na uniwerek łódzki z tego co wiem można wchodzić z psami, a jak nie będzie można to ja się postaram dostać zezwolenie wprowadzanai psa na wykłady. Hm, wyjazdy.... No cóż, dawno zaakceptowałem fakt że jak gdzieś się będę wybierałto pierwsze pytanie jakie zadam będzie musiało brzmieć "czy mogę wziąść ze sobą pieska?" ... Imprezy studenckie.... No cóż, chodzenie po knajpach jakoś mi się znudziło, duszno i często nieciekawe towarzystwo. Jak i samo imprezowanie - ja już swoje pobalowałem w zyciu a przy tym to jest też część umowy z moimi rodzicami - że wracam do domu tak żeby rano spokojnie móc wyprowadzić psa na sikundę. Chyba że ich wcześniej uprzedzę i np obiecam w zamian za to poodkurzać, upiec ciasto czy coś w tym stylu. A jak się spotykam ze swoimi kolegami "na piwo" to zazwyczaj spotykamy się albo na skwerku, albo w lesie. Czyli ogólnie rzecz ujmując - na świerzym powietrzu. W każdym razie - ja swój tryb życia mogę do psa dostosować. Ciekawi mnie jakie jeszcze są przeszkody, oprócz zmiany trybu życia i innych opisanych w mailu