Thread: Ryczywol 2006
View Single Post
Old 07-06-2006, 15:20   #17
monikasz
Junior Member

monikasz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ori
Strasznie milo bylo Was poznac! jestescie znakomicie zgrana para i z przyjemnoscia patrzylam na Wasza prace.
Metody pozytywne gora!!!
Ja też się bardzo cieszę ze wspólnego poznania Miło usłyszeć, że ktoś pozytywnie odebrał nasz występ, bo "odstawiłyśmy niezły taniec"
Zgadzam się z Tobą - metody pozytywne górą, nawet jeśli droga będzie dłuuuuuga ! Szczerze mówiąc trochę zwątpiłam jak część zawodników zaraz po zejściu z ringu zakładała psom kolczatki Niebyt mi to pasuje do pozytywnych metod szkolenia ... założenia obedience chyba były inne ... Ciekawa jestem, czy te psiaki też by tak patrzyły w swoich właścicieli gdyby nie mieli na sobie gappayowskich kamizelek A tak był jeden cel - wypatrzyć wylatującą piłkę, bo tam są takie specjalne klapki na nagrody ... Takie przynajmniej miałam odczucie jak patrzyłam na niektóre pary, ale mogę się mylić.

Quote:
Originally Posted by Ori
Dzieki mile slowa, dla nas to byl test przed swiatowka (organizacyjny) wiadomo tylko ze sedzia sie nie sprawdzil, bo to ze byl liberelny to jedno ale to ze niektorym zawodnikom pozwalal powtarzac cwiczenia ( w 1) a innym nie , to juz bylo nie w porzadku. No coz, mamy nauczke...
Sędzia był bardzo sympatyczny, chociaż niestety niezbyt sprawiedliwy ...

Quote:
Originally Posted by Ori
Dla siebie nie badz taka surowa, weszlas przebojem w 0, machnelas z latwoscia i rowniez przebojem wskoczylas w 1. Naprawde ladnie pracujecie i zaden sedzia Wam tego nie odbierze, i nie ocena sie tu liczy a chec wspolpracy.
Nawet nie wiesz jak mi się ciepło zrobiło na serduchu jak przecytałam te słowa A odwagę widać miałyśmy wielką skoro nie do końca przygotowane do jedynki zaryzykowałyśmy i wystąpiłyśmy
Chociaż powiem Ci po cichutku, że jak zeszłam, to doleciały do moich uszu słowa, że czyiś tam trener nie pozwoliłby na występ, gdyby jego klient nie był do końca przygotowany Pewnie dlatego później było mi głupio, że jestem taka szalona ...

I mała niespodzianka

W oczekiwaniu na swoją kolej ...

Nuuuuudnooooooo ...
monikasz jest offline   Reply With Quote