No tak, ja tez tak myszle:
Harka-za chuda (je tylko co trzecy dzien), ma za dlugi ogon i uszy (nawet za dluge na 2 milimetra), wstretny charakter, uwielbia polowania na bezdomne psy, uwielbia krasc ze stolu, uwielbia mnie nie sluchac, choczby i myszlimi obe ze jesteszmi bardzo wyszkolone

, demoluje moj dom (ostatnio zjadla moje nowe dzinsy), chodzi gdzie chce i kedy chce (dla tego mami zawsze zamknete drzwy na kluc), nie nawidzi pracy obroncej, ale dom broni, wykopala mamy kwiaty (razem z banda 7 lilczakow), warczy na sedziach-mezczyznach (prawdziwa feministka), uwielbia wszystkie kobiety (prawdziwa feministka nr.2), zawsze cos knuje i kombinuje (jeszly nie szlyszes co robi twoj pies, znaczy ze on robi COS nie dobrego), uwielbia straszyc moja kuzinke...robi jeszcze duzo "ZLYCH" zeczy, ale jest MOJA SLODKA SUNIA, ktora zawsze bedzie dla mnie najwaznejsza i najlepsza.
apropo, ten wstretny charakter i poglad na zycie maja i zlota 7-demka ( banditow wilczakow malych). Och, roszne nam armija wilczakow, ostrozne teras na wystawach (to dotyczy innych psow)

)