View Single Post
Old 26-06-2006, 22:07   #15
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Uf dotarlismy i my, ja jeszcze dzis po trasie W-wa- Bielsko-Biala- W-wa.
Magdzie i Andrzejowi serdecznei dziekujemy za goscine i przywrocenie do zycia po piekielnym upale
Pson on jakos nie przeszkadzal i to , co lubia najbardziej realizowaly w Waszych goscinnych progach.
Jak obrobbie fotki to je wrzuce- oj wyraznie brakowalo nam Przemka, ktory bez wzgledu na okoliocznosci zapewnia serwis fotograficzny , przepis juz sciagamy i bedziemy sobie dogadzac..mniaaammmm,,,
Magda- patrzca od Katowic to wykonaliscie kawal widocznej roboty z Donka Mam nadzieje, ze w miare Waszych mozliwosci bedziemy widywac sie czesciej.
Poznalam wreszcie Tinke !!! , niestety TYLKO ja, bo Chey, z wrodzonym sobie wdziekiem nosorozca narazil sie tylko na wyrazne wyznaczenie granicy On nie wie, ze czasem wypada byc delikatnym
Pogoda na stadionie i w haliu to faktycznie bylo pieklo!! Dobrze, ze bylo troche krzakow, w ktorych mozna bylo schowac psy!
Ale wysatwa ogolnie pelna zdarzen i ciekawa od samego rana
Nasze dziewczyny - dzielne wyjatkowo, stanely na placu zawodow, u jednego z najsurowszych sedziow! Tu nie ma punktow za "dobre checi" tu lecialy punkty za wszystko a warunki byly takie, ze WSZYSTKO mowilo aby nie szly...no odwazne sa i tyle Ja tam im zazdroszcze hartu ducha bo sama bym wymiekla
Margo tez robila za Iron Maiden- prowadzila sama jedna calkiem efektowne stadko 4 wilczakow...przy okajzi sciagnela nam swoich przyjaciel z anatolianami - dodatkowe mile towarzystwo i pomoc na porownaniach rejony Gubina pokazaly klase zachowania wystawcow !
Na sam koniec poznalismy jeszcze mlodziutkioego Argo,,, niestety juz w momencie koncowego zbierania sie i latania, wiec nie za dlugo Ale pewnei to jeszcze nadrobimy
Ogolnie wypad do Krakowa baaardzo ciekawy i sympatyczny

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote