View Single Post
Old 28-06-2006, 00:07   #42
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki
Default Re: Letnie obozy w Niemczech, Czechach i Słowacji 2006

Quote:
Originally Posted by Narvana
Bedzie Ali, Juzio, Bolton i MOZE ktos jeszcze... o ile ja dobrze zrozumialam :P
Tzn narazie wyglada na to, ze jedzie Ali, Balrog & Eligo. Bolo ma wypoczynek w domu, a Camio Przemek dac nie chce, bo chce miec w domu jakiegos "pelnowartosciowego" psa, z ktorym mozna i pocwiczyc i pojezdzic na rowerze...

Quote:
Originally Posted by monikasz
Chciałabym się dowiedzieć czy przyjęłaby jedną rudą kudłatą belgijkę udającą wilczaka
Zobaczymy co da sie zrobic, ale jestem dobrej mysli... Przyda sie pies, ktory podbije nam srednia...

Quote:
Originally Posted by Ori
Szkoda tylko ze nie bedzie co zdawac - Beti za mloda na ZOPke czy biegi
??? Nie? Przeciez bedzie miala juz 10 mies. i spokojnie moze zdawac ZZO czy ZOP. Na bieg tez by sie lapala, ale nie warto go robic nie majac przeswietlenia....

Quote:
Originally Posted by Ori
a Amber juz ma to co mogl tam zrobic
Eeeee....w Czechach jest tyle roznistych egzaminow, ze nawet jak sie nie robi obrony to jest co zdawac. W Lazne Belohrad (o ile cos nie wypadnie) bedzie szansa zrobic ratownicze RH-E, wiec i Amber ma sie do czego przygotowywac...

Quote:
Tylko gdzie ten kilometr plywania?
Wiesz, jakbys BARDZO chciala to cos wymyslimy..... A jak chcesz robic ponownie jakis nizszy stopien: VZ1 czy VZ2 to psa dla Ciebie tez sie znajdzie....

Quote:
Originally Posted by Ori
nie widze nigdzie adresu na zgloszenia do Lazne
ma ktos moze?
Tzn tak jak zwykle: mozna sie zglaszac przez nas ([email protected]), albo bezposrednio do Vaclava ([email protected]) lub do Marceli ([email protected]).

Quote:
jednak z przyczyn niezaleznych Trejsi zostaje w domu...
za to w Poznej nadrobimy obrone :P
Oj, tak. Specjalnie bedzie czesc dla Trejsi... Bo pozorant bedzie musial miec specjalne ochraniacze...

Quote:
Originally Posted by monikasz
Dzięki Obrony, to nie robimy i nie będziemy robić wogóle.
Co do obrony to nie ma sprawy. I tak jest tyle zajec, ze pies nic nie straci jesli czas przeznaczony na obrone poswieci na odpoczynek. Bo i tak trzeba wybierac jedynie niektore zajecia - wszystkich nie pociagnie ani pies ani wlasciciel (to dlatego na oboz biore trzy - zadne z nich sie nie bedzie nudzilo... ) I jak ktos bedzie padniety to raczej ja...

Quote:
Originally Posted by Agnieszka
Słuchajcie, a czy nie wiecie, czy do Trusalovej można jeszcze wysyłać zgłoszenia i kto z "naszych" jedzie?
Ja tak jak Magda planuje wpasc do Trusalovej na koniec. Ale jeszcze nie wiem na ile dni... :P

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote