Quote:
Originally Posted by Margo
Cheitankowi to nie grozi..... Wszystko przyjmuje tak jakby nie bylo to nic nowego. Ale fakt - z takim wygladem, prezentacja, energia i radoscia to chyba slusznie uznal, ze to zwyczestwo najzwyczajniej mu sie nalezalo i ze to dopiero maly rozbieg przed prawdziwym podbojem ringow... 
|
O prosze co za skromnosc hodowczyni

Wyhodowala takiego kucyka i teraz suie chelpi
Quote:
Racja. To rzeczywiscie NAJWYZSZY komplement. Ale z Alinka musze powaznie porozmawiac  , bo musi wiedziec, ze NIC nie musi nam splacac.... Juz ona sama sprawia wiele radosci.....  Bo drugiego takiego Wiewiora to rzeczywiscie nie ma....
|
He? A ja myslalam ze to taka przemyslana inwestycja byla.. ze teraz walsnie koniecznie i MUSI narodzic kuuupe szczeniaczkow co by kabze ponabijac
A taki sielski obrazeczek byl...echh.. krwiopijcy uchhh...
( OK ..ZARTUJE!! zeby nie bylo ;p)
Quote:
Eury uznal, ze "mlodszym sie ustepuje" i dal fory Eligo..... Rzeczywiscie Eurys wyglada doroslej od brata, wiec juz szykuje sie na klase mlodziezy, uznajac, ze do szczeniakow zbytnio nie pasuje. I wstyd mu by bylo, gdyby w Warszawie mowiono o nim "Najlepszy szczeniak".... 
|
Eurys nam za chwile bedzie ogon skubal.. rosnie mlodziak ze ho ho! A ostatnio posmakowal miekkiej murawy pod lapkami , na rinngu honorowym, gdzie z Krzysztofem wydatnie sie przylozyli do zdobycia pucharka za pierwsze miesjce i teraz tylko patrzec jak obaj panowie beda czestymi goscmi na ringach glownych

Tylko nie wiem co na to Danusia,ktora przecierala pierwsze szzlaki

Ale pewnie bedzie dzielnie dokumentowac osiagniecia, cala dumna
Quote:
Fakt, chwali mu sie, choc trzeba przyznac, ze i tak byl NIESAMOWICIE wyrozumialy. Bo o ile zwracal troche uwage na charakter w klasie mlodziezy w suczkach, to na inne klasy mocno przymykal oko...  Ale lepsze to niz kompletne ignorowanie strachliwego zachowania psow na ringu... 
|
Nauczy sie , nauczy... spokojnie

Niestety nauka leci na bledach...
Quote:
I jak? Sprawa recznika juz zalatwiona? Bo czuje sie wspolwinna, jako ze recznik zostal uprowadzony w moim plecaku.... 
|
No niestety, musisz nadal dzwigac to brzemie... ale badz cierpliwa, jako i ja jestem