Quote:
Originally Posted by Joanna
A które to kapitan, bo ja tam 2 czerwone szmatki widze?
|
W sumie to zaden... Szef stal z boku i nie ma go na fotce - rozmowa go nie interesowala, bo on za mleko i sery nie ponosi odpowiedzialnosci z wiadomych przyczyn.....
Quote:
Originally Posted by Wrath
Ostatnio na Wolfdogu, co zdjecie to bardziej zaczarowane.
|
To poczekaj az uda sie mi wytrenowac kroliki i kociarstwo.... Bo sie wylamuja - nie chca pozowac i nie wspolpracuja....
Quote:
Originally Posted by wolfin
No, to jest fajne, kedy mozesz miec miot po takich rodzicach, ale nie stety nie zawsze tak jest-sama Goska wies ze duzo jest cudownych psow, ktore sa i piekne i maja dobry charakter i rodowod, ale w tych miejscach gdzie jest napisane "wystawy" "trening" jest pusto bo...wlasciciel nie widzi potrzeby to robic i tyle.
|
Zgadza sie....

my zawsze bierzemy takie psy, ktore nam pasuja. Wynik bonitacji, tytuly szkoleniowe czy wystawowe nie maja wielkiego znaczenia. Bo wole uzyc interesujacego psa, ktory jest dobrej jakosci (pod kazdym wzgledem) niz jakiegos super championa, ktory tak na serio nie jest wart nawet 1/10 swoich osiagniec...
Ale jak juz sie uda znalezc takiego psa jak np chocby Borko, gdzie oprocz tego co dla nas wazne pies ma jeszcze ladny komplet tytulow to tylko lepiej...
Zawsze to lepiej, gdy pies jest nie tylko dobry, ale ma tez jakies "papierki" na tego potwierdzenie niz gdybym to ja musiala mowic ludziom, ze to rzeczywiscie ladne zwierze....
Quote:
Originally Posted by Canis_lupus_husky
Kiedy w końcu się urodzą?! 
|
Moment...... Jeszcze troche.

Narazie nora Belki ma dopiero jakies 2 metry glebokosci i Merry Bell nadal nie jest z niej zadowolona.... Wymyslila sobie prawdziwy palac to tak ma byc!