View Single Post
Old 17-07-2006, 20:39   #68
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by wolfin
hmmm Margo z tym wyskokem do Pragi to tak i bedze-bo ja bede proszila o wielka pomoc dla mnie (bede musziala odwiesc Vikis do Pragy do samolotu a jak dojiechac tam i co tam robic to nie wiem ) pomozes?
Oczywiscie. Na lotnisku juz bylismy.... A jakby co to zawsze mozna prosic o wskazowki Pavla... On juz ma doswiadczenie z wyprawianiem cuczoziemcow i ich CzW samolotem...

Quote:
Originally Posted by Hanka
Potrebujete neco poradit z Cech?
Miejmy nadzieje, ze wszyscy sobie poradza. A my zobaczymy sie na obozie w Trusalovej? :P

Quote:
Originally Posted by Ori
A moje jest, bo mi nie odpisali? moze tez zostane na 2 tydzien...
Macie juz potwierdzenie? Bo ja na 100% nie wiem. Choc jak pisalam, ze tez bedziesz to Marcela nie wyrazila zdziwienia, wiec wyglada na to, ze Twoje zgloszenie tez dotarlo...

Quote:
Originally Posted by monikasz
Ale my nie będziemy spali
Tak sie mowi przez pierwsze dwa dni. Potem czlowiek robi odloty jak tylko polozy glowe na poduszke....

Quote:
Originally Posted by Narvana
W tym roku bedzie duzo wiecej psow niz w tamtym roku?
Niestety nie wiem. Na pewno bedzie wieksza ekipa polsko-litewska. Nie braknie Mirki z Luksemburga, Letty i Koosa z Holandii oraz Kerstin i Günter z Niemiec. Podobno beda ludzie z Francji i Wloch. I naturalnie Czesi.... Ale w jakiej ilosci - to bedzie wiadomo na miejscu....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote