View Single Post
Old 18-07-2006, 09:08   #60
Joanna
Tmave Zlo

Joanna's Avatar

Send a message via Skype™ to Joanna

Quote:
Originally Posted by Gaga
Quote:
Originally Posted by Margo
Najtrudniejsze zadanie miala Joanna, bo wiekszosc psow w wieku Dewi to jeszcze szczeniaki, ktore maja pstro w glowie, a obie pracowaly jak starzy wyjadacze.... No ale jak ktos robi sobie szkolenie startujac w zawodach to i efekty widac...
Tak jest! Dziewczyny podziwiamy za hart ducha, w Krakowie juz nas rozlozyly odwaga a tu dolozyly.. no i puchar.. normalnie dumni jestesmy ze je znamy
Dobra, dobra. Dajcie już spokój. To, że udało mi się z Dewulcem popełnić mało "nieładnych rzeczy" to akurat zasługa Małgosi, która tępi mnie za niechlujstwo i wymaga dopracowania szczegółów. Jeszcze przed startem przypominała, że wszystko ma "ładnie" wyglądać. Pomogła mi uprzejmie współpracująca Dewi, która coś tam sobie niuchała (11 psów przed nami startowało), ale raczyła wiedzieć, gdzie jest Pańcia. I suma sumarum zebrało się sporo punktów za ćwiczenia. Tylko za jedno ćwiczenie dostałyśmy 8,5. Gdyby choć w podobnym stylu raczyła dostać uzbierałybyśmy całe 88,5 pkt! Ale wtedy pękłabym z dumy z mojego paskudnego futrzaka A tak... mamy pucharek i .... poprawkę Gagus, Ty o odwadze mi nie mów. Po zejściu z ringu byłam strzępkiem nerwów Ale po 20 starcie będzie pewnie lepiej.