View Single Post
Old 18-08-2006, 00:40   #16
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Konrad:)
I kto to mówi - my ludzie skromni, sukcesy odnosimy na poziomie gminy, a nie, jak niektórzy, podbijamy Europę !
"Gminy"? Biorac pod uwage wielkosc Polski to sa to znaczace sukcesy uzyskane w sporym kraju.... :P

Quote:
Originally Posted by Konrad:)
A propos, u sąsiadów spotkałem niedawno hodowcę ON-ów i facet mówił, że jakaś pani z Polski ma takiego psa, że zapraszają ją (jego, ich?) na krycie do Afryki Południowej i Ameryk (obu). Margo, kiedy usłyszymy o wilczakach na innych kontynentach ? Może już są ?
Sa, sa.... Narazie w USA. Australia za daleko (i nie wiadomo, czy zgodza sie na CzW). Do Ameryki Pol. ma leciec suczka. A co do reszty to narazie "brak danych" ....

Quote:
Originally Posted by Margo
Dzięki - z takich ust to zaszczyt, a przy okazji: Euryś w ocenie ma wpisane, że jest bardzo zrównoważony. Pocałunek w rączkę Pani sędzi zaprocentował. Dobrze, że sierściuch jest nie tylko przystojny.
Na obozie byl Aman (Envy) - dokladnie to samo dobre wychowanie jak u Eurego. Chyba tylko Eresh i Eligo jakies takie od innej mamy....

Quote:
Originally Posted by Margo
Może jeszcze zaprezentuje, jak mnie potrafi krótko trzymać ? Zamiast mi współczuć, myślisz tylko o sukcesach wystawowych.
Nie - to taka babska solidarnosc....

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote