Quote:
Originally Posted by Pavel
Fotografoval jsem skutečně pouze psy, kteří byli nějak problémoví v kruhu.
.
|
Ne,fototgrafoval jsi pouze
tebou vybrané psy, kteří měli nějaký problém v kruhu.Psy svých přátel (dobře víš o jaké konkrétní psy se jedná)jsi buď vůbec nefoti,nebo nezveřejnil,to opravdu nevím,nesledovala jsem tě.Je pochopitelné,že jim nechceš dělat antireklamu.
Tebou vybrané psy jsi fotil
jen v jejich nejslabších chvilkách,pokud stáli v klidu a uvolněně,nezajímali tě.A věř mi že téměř každé čévéčko lze vyfotit v jistém okamžiku v nelichotivé pozici.Stačí si počkat.
Co se týče mé feny,nikde nepíšu,že by se rozhodčího nebála.Vím,že jí pan Dóra nesedí,vím to z jiných výstav.
Co se týče německých psů-nebyli horší,než psi čeští,ani v exteriéru,ani v povahách.Co se týče exteriéru přijeli dokonce velice pěkní psi.
Tvoje fotoreportáž je v jistých konkrétních připadech vyloženě jednostraně a účelově zaměřena,a nevykládej mi prosím pohádky,jsem už na to poněkud stará....
Nebudu zveřejňovat fotku ani Alistair,ani jiného bojícího se psa,který ve Tvé galerii nefiguruje.Nemám to zapotřebí.
A ještě mi odpověz na tuto otázku:Může si majitel vložit do "Vaší"databáze sám fotografii svého psa,dle svého vlastního uvážení?Nebo o výběru fotografií rozhodujete pouze Vy,tedy v případě,že si je sami osobně nenafotíte.