Milá Danielo,
Quote:
Originally Posted by sedivak
Jsem přesvědčená,že fotografie konkrétně mé feny nejsou z tvé "dílny".Fotil jsi jí také ,ano, ale z jiného úhlu pohledu.Myslím,že je to dílo Přemka,ale nechci se hádat.
|
Hmm, vidím, že asi skutečně nemá smysl s Tebou moc disktovat. Diskutuješ zde o detailech, a ani si na nšě nepamatuješ. Fotky jsou ode mne. Przemek je fotit nemohl, protože v Jevišovicích vůbec neby.
Quote:
Co vím ale určitě,že jistému plachému zvířeti vystavovanému také ve třídě otevřené, jsi se snažil namísto pohotového focení pomoci odpoutáním pozornosti od rozhodčího.Připadalo mi to přirozené a správné,šlo o zvíře tvé kamarádky.Potom ale nelži,žes fotil pouze ty psy,které jsi stihl.Není to pravda.
|
Proč nejmenuješ ? Byla to Gejša z Vlčí chaloupky, o které je známo, jak se bojí. Ale na výstavě jsem na ní neměl co fotit, protože ocas mezi nohy neschovávala. Volal jsem na ni nikoliv abych odpoutal její pozornost od rozhodčího (to je nesmysl, protože kdyby se k ní rozhodčí přiblížil zezadu a ona to zaregistrovala pozdě, bylo by to ještě horší) ale aby zvedla uši.
Quote:
Co se týče mé feny,nikde nepíšu,že by se rozhodčího nebála.Vím,že jí pan Dóra nesedí,vím to z jiných výstav.
|
Hmm, a čím jsem ji tedy poškodil, když přiznáváš, že jí rozhodčí "nesedí" ?
Quote:
Co se týče německých psů-nebyli horší,než psi čeští,ani v exteriéru,ani v povahách.Co se týče exteriéru přijeli dokonce velice pěkní psi.
|
Proč sem motáš německé psy ? Já jsem nenapsal, že byli horší.
Quote:
Tvoje fotoreportáž je v jistých konkrétních připadech vyloženě jednostraně a účelově zaměřena,
|
Danielo, musíš si nejprve ujasnit, o čem mluvíš. Já jsem žádnou fotoreportáž nezveřejnil. Jen jsem přidal mé fotografie do galerie, jako to může udělat kdokoliv jiný.
O Tvé doměnce, že jsem nefotil přátele a jejich psi, jsem myslím v minulém příspěvku napsal dostatek faktů, ze kterých je jasné, že tomu tak není.
Nevím, proč kolem toho rozpoutáváš opět vleklou diskuzi ? Nikoho jsem nepoškodil. Všechna zvířata, která jsou na fotkách se chovala bázlivě, nemusel jsem čekat na vteřinku, kdy náhodou budou mít ocas mezi nohama. Není účelem naší galerie někoho poškozovat ale ukázat pravý stav věcí.
Quote:
Ostatním se omlouvám za podrobné pitvání Pavlových polopravd.
|
Polopravdy a doměnky tady šíříš pouze a jen Ty.