View Single Post
stare 08-21-2006, 10:40   #4
Jazzinka
Junior Member

Domyślnie

Na fotogalerii jsem se podívala ještě před přečtením této diskuze a byla jsem docela zděšená. Včera jsme byli na procházce a nějaký kolemdoucí poznamenal "konečně čévéčko, které nemá ocas mezi nohama". Trochu mě to zarazilo, ale usoudila jsem, že zná jen nějakého plašana a začala ho příkladem na svém psu přesvědčovat, že normální čsv nemusí být bojácné. A pak se podívám na fotky z klubové výstavy a vidím tohle. Pokud se ti, které jsem včera na procházce ujišťovala o kvalitách našich psů podívají do galerie, asi mě budou mít za blbce. Přitom z psů, které znám já blíže (tj. ti z dogtreků a pár dalších z tábora) je plašan jen jeden, a to ještě spíš vinou nulové socializace u předešlého majitele než povahou. Uznávám, že plachost je asi u čsv problém a je dobré na ni hledat řešení, ale nevím, jestli tato forma prezentace je tou správnou cestou..
Pokud bylo Pavle jak sám píšeš Tvým cílem fotit nestandardní chování psů v kruhu, nebylo by dobré to v galerii nějak zmínit? Případně dát pro srovnání fotku standardního chování?
Jazzinka jest offline   Odpowiedź z Cytatem