ZGŁOSZENIA:
Zgłoszeni będą przyjmowane juz niebawem.
Czekamy na decyzję czy mają być przyjmowane poprzez organizatora czy też poprzez formularz na stronie PZSPZ.
Na pewno poinformuję Was do kiedy są zgłoszenia!
MIEJSCE ZAWODÓW:
Zawody odbędą się na terenie Nadleśnictwa Spała.
Obozowisko - na terenie ośrodka ZHP w Spale.
Spała położona jest w centralnej Polsce, w bliskim sąsiedztwie Tomaszowa Mazowieckiego.
Znajduje się kilkanaście kilometrów od dwupasmowej trasy łączącej Katowice z Warszawą. Odległość od Warszawy to 110 km, od Łodzi - 60 km, a od Katowic - 180 km.
NOCLEGI:
Nocleg jest możliwy na terenie ośrodka ZHP, w miejscu, w którym będzie całe obozowisko, Wieczór Maszera.
Na terenie ośrodka są domki.
Ich rozkład wygląda następująco:
na dole - 2 xjedynka ("izolatki"), 1 duży z pięcioma łóżkami, z niego wejście na piętro.
Na górze: 1 x 3-osobowy przechodni i 1 x 2-osobowy pokój z balkonem.Domki są bez łazienek.
Łazienki, kuchnia, prysznice są w innym budynku na terenie ośrodka.Można korzystać do woli.
Nocleg w domku - 15 zł od osoby.
Co istotne można z psami wejść do domku.
Można także rozbić się z namiotem na terenie ośrodka ZHP, 5 lub 10 zł za nocleg.
Kontakt telefoniczny podam wkrótce!
Jeśli chcecie mieć nocleg o wyższym standardzie lub nieco dalej od całego obozowiska, ale max. jakieś 5-8 minut spacerem od miejsca zawodów to podam Wam wkrótce namiary do pokojów gościnnych, moteli, hoteli w Spale, do których można z psami.
JEDZONKO:
Co do wyżywienia to trwają negocjacje z firmami.Ale i tak w Spale nie można być głodnym , gdyż jest bardzo dużo różnych punktów gastronomicnzych, w których można zjeść tanio i smacznie obiad.
Wiem, bo jeździmy w tamte okolice na treningi, byliśmy tam też w sierpniu na zlocie psów zaprzęgowych.
Serdecznie zapraszamy!!
Jeśli ktoś ma ochotę wystartować w cani-crossie lub velo, a nie ma psa, to niech zgłosi się. Wytrenowany zaprzęgowiec na pewno znajdzie się!
Jeśli macie jakies pytania, piszcie, na pewno odpowiem.
A szczegółowe info już wkrótce na stronie:
http://stake-out.org
Przy okazji ja bardzo chętnie dowiem się czegoś o biegach wytrzymałościowych dla wilczków.Już co nieco czytałam, ale chciałam,żeby opowiedział mi o nich, ktos kto już w nich brał udział