View Single Post
Old 14-10-2006, 19:06   #16
Mirkawolf
Member

Mirkawolf's Avatar

Send a message via ICQ to Mirkawolf Send a message via Skype™ to Mirkawolf

Shodou okolnosti mi prave prisla zprava od Stefanie Korthout z Holandska. Pise:

Hello Mirka
Last year august 2005 is my first TSW-dog Ibiza-Jody van Rijneckershof, is going to live with R. Desensky. He is come to Holland to get her, and promisse me she may live the rest off her live with him. Also he told me, I can mail him for contact, how she is doing by him. Now I sent him a lot off mails, and ask him how Jody is doing, but I never get any answer. So I'm a little bit worried, how she is doinig. Maybe he can't answer me, because the language. So I will ask you, iff you want sent him a mail in his own language, and ask him about Jody, and if he sent me some photo's from here. (e-mail : [email protected])
Please let me now, how she is doining ?
Sorry for my bad Englisch, I'll hop you understand me.
Thanks a lot If you want let me now !
Best greetings Stefanie

Preklad:
Ahoj Mirko,
loni v srpnu muj prvni ceskoslovensky vlcak, Ibiza-Jody van Rijneckershof odjel k Rudovi Desenskemu. Prijel si pro ni do Holandska a slibil mi ze s nim muze fena stravit zbytek sveho zivota. Take mi rekl, ze mu mohu napsat e-mail a zeptat se, jak se psu dari. Poslala jsem mu mnoho e-mailu, kde jsem se ptala, jak se Jody dari, ale nikdy jsem nedostala odpoved. Proto se trochu obavam, jak se psu dari. Mozna mi nemuze odpovedet kvuli jazykove bariere. Prosim mohla vys mu napsat e-mail v cestine a zeptat se na Jody a kdyby mi mohl poslat nejake fotky? Email je (e-mail : [email protected]) Prosim dej mi vedet, jak se Jody dari. Omlouvam se za svou anglictinu, doufam ze mi rozumis.
Moc dekuji, za pomoc, Stefanie.

Ptam se tedy vas, kteri jste kdy Rudu v posledni dobe navstivili a dotycneho psa jste tam videli, ci mohli videt, zda o osudu Jody neco vite. Jakekoli informace prosim napiste bud primo Stefanii (anglicky) anebo me zpravou a ja ji to prelozim.