View Single Post
Old 19-10-2006, 12:42   #33
wolfprincess
Junior Member

Default Re: Váženbý Pavle?

Quote:
Originally Posted by Pavel
Vzhledem k tomu, že se mi podařilo získat fakta o zde zmiňovaném Hanibalovi, otevírám opět toto fórum. Prosím ovšem o věcnou diskuzi, nikoliv o pomlouván.

Quote:
Originally Posted by wolfprincess
Když jste psal, že se Vám všichni psi zdáli v pohodě, myslel jste tím i Hanibala? Viděl jste ho? Kdo myslíte, že má za tu událost odpovědnost?
Při své minulé návštěvě jsem Hanibala viděl a nevšiml jsem si ničeho (viděl jsem ho jen zběžně). Takže jsem Ovčáry navštívil opět v pondělí 16.10.2006 speciálně abych se podíval na Hanibala.
Hanibal má banální zranění na pravé straně hlavy u ucha. Je to tržná rána, která je zašitá a takřka zhojená (proto jsem si jí nevšiml). To, že se psi občas zraní mezi sebou, je pro člověka, který jich má doma více než jednoho, zcela běžné. Tržné rány jsou nejen důsledkem rvaček ale často i pouze nešťastnou náhodou při hře. To, co jsem viděl u Hanibala, skutečně nestojí snad ani za řeč. Je vidět, že mnozí ve své zášti se snaží zneužít cokoliv. Tady jsou fotografie Hanibala, pořízené 14.10.2006 :

Pavel

PS : A ještě jedna poznámka. Hanibal je "bezpapírák" a tak pokud by jsme to měli vzít skutečně nelítostně jen a jen z hlediska našeho plemene, tak je špatně, že je vůbec na světě. Tento server je věnován čistokrevnému plemeni a jakýkoliv "bezpapírák" plemeno poškozuje. Ale to jen na okraj.
Ok, dík, to je pěkné gesto a myslím, že hodnotné, aspoň pro mne rozhodnbě velice.
Ono tedy bylo účelem něco trochu jiného než přímo hodnotit míru zranění, spíše by bylo zajémavé hodnotit způsob, kterým k tomu zranění přišel, protože určitě bychom se všichni shodli na tom, že za psy je vždy zodpovědný jejich majitel, nicméně myslím, že není zde třeba na tototéma dále spekulovat, neboť ten, kdo chce, si určitě případné informace obstará sám a sám si je také srovná a zhodnotí.
wolfprincess jest offline   Reply With Quote