View Single Post
Old 23-10-2006, 08:13   #17
vike
Member

Send a message via Skype™ to vike

O kaip super! Šaunuolė Bruknytė Pas mus tai narve daroma sysiu,jei dureles atidarytos Dėl patiesalo aš irgi nieko dar nesuradau.. O ir kai surasiu nežinau kaip aš ten dėsiu jei jis nueis ten reikalų atlikt Nors dabar jie nelabai ilgam išeinu tai aš abudu palieku virtuvėje ir kolidoriuje, pokolkas dar nieko nepadarė.. Bet jei palieku savo kambary, tai tikrai randa ką sukrimsti.. Iš tarakonų maistą susirenka Gerai, kad voro nepasiekia.. Užsilipa ant stalo, kompiuteristą vaidina, sugeba ir išjungt jį Ant stalo užsilipęs visokiausių linksmybių prisigalvoja, pvz. kaip gražai plėšosi didelės apuokų plunksnos.. Žodžiu mano kambarį bus liūdna jei dar kartą taip pasiaus..
O, Sauliau, tai manau, kad persivalgė Maja, ne? nes čia nesenai pas mus irgi buvo tragikomedija, kai Vaidilka prisiėdė DAUG DAUG ir paskui krūvas dėliojo.. O dėl balų tai man rodos, kad mano vaikas baigia pamiršti, kad reikia lauke daryti..
Kokie jūs šyrit ankstyvi Ai, nu taip, kai pažadina aromatai šalia lovos, tai.. Mane tai knarkimas žadino.. Vaidis jau suprato kad visdėlto telpam trise lovoje, tai dabar grūdasi kaip įmanydamas, tipo, "nu gi sutilpsim, tikrai sutilpsim, susiglausim ir tilpsim" tai dabar kai užknarkia prie ausies, tai ir žadintuvo nereikia.. Bet man geriau negu kakučių smarvė :P
vike jest offline   Reply With Quote