Labai reikia patarimo

Gal kas gali padėt.. ką daryti, kad neliptų ant virtuvės spintelių?

Nes jau darosi tragedija.. Ne dėl maisto, bet dėl šuns.. Prieš kokią savaitę apėdė indų kempinėlę tokią su metaliukais, tai lankėmės ne kartą pas vetą, nes su gerklyte buvo blogai, šiandieną sudaužė stiklainį obuolių uogienės, ir visą išlaižė, baisu, kad nebūtų mažų stikliukų prisirijes..

o ant spintelių lipa netgi kai žino jog girdžiu.. nu aš nemoku jo priversti nelipti.. nekartą yra gavęs pizdi, tačiau kiekvieną kartą iš naujo.. netgi kai valgau pusryčius, kadangi prie manęs nelenda, tai lipa į kriauklę indų plauti.. Jau šiaip viskas yra sudėta rodos nepasiekiamoje vietoje, bet ne, jis visviena sugeba pasiekti.. Jau Daivai sakiau, kad kai išsitiesia kaip sliekas.Nu tai kur jis nepasieks tada..Aplamai padaro viską ko tik užsimano.. netgi stalčius atidarinėja

sėdėjau šalia šokiruota.. vieną leteną užsidėjo ant stalo viršaus, o su kita traukė rankenėlę stalčiaus link savęs. Mat ten buvo džiovintų skanėstų maišas.. moka ir gardą išardyti kai reikia išeiti jam, ir plastmasinius butelius atsukinėti, pirmą kartą tai padarė su vandens pilnu, bet ir iš tiesų buvo negėręs ilgą laiką, tai lakė bėgantį vandenį. "linksmiausia" būna kai jis taip pažaidžia su alaus pilnu

ir duris atidarinėti iš abiejų pusių

išmoko mat nueiti iki maisto reikia į save daryti, tai stengėsi stengėsi kol suprato kaip, moka ir kabliukus duryse esančius dėl jo

atkabinėti, dar priedo sugeba ir mane balkone užrakinti kadangi jo neįsileidau .. žodžiu nenustebsiu kai atsirakins duris ir išeis į lauką pasivaikščiot.. Iš tiesų smagu stebėti kaip jisai visą tai daro, kai pagalvoji mano kitas šuo NIEKO panašaus nėra iškombinavęs, tačiau dabar nervai ima, nes nebežinau ką su virtuve daryti..