Tak wolfku, ty jsi dobrej chudák!

naváĹžet se do Moniky, známé to osobnosti a kapacity na chov!

Já se těĹĄím na tu Tvou perlu!PříĹĄtě aspoň nic nepiĹĄ, ..., a tu nejsi kaĹždému pro smích! A mamince řekni, Ĺže udělala s takou velkou chybu, Ĺže Tě přivedla na svět!

Na stranu druhou, uĹž hodně dlouho se tady nic moc nedělo, tak si aspoň tomuto serveru zvedl sledovanost...
Jinak k Pavlovi a jeho dotazu k Jeníkovi....No, já sice nevím, kolik saarlosů viděl Jeník, ale já jich viděl poměrně dost, byl jsem nějaký pátek v Beneluxu a já třeba musím říci, Ĺže jsou povahově o dost vlčí neĹž čvčka...Souhlasím s ním, Ĺže nejsou tak konfliktní a není pro ně problém se zařadit do smečky. Jsou prostě dle mně pohodovějĹĄí. Ale abych napsal přímo - viděl jich kolem padesátky, čvček jsem viděl tak kolem 20, coĹž uznávám není mnoho, ale jiĹž o něčem to vypovídat můĹže....A k Mutaře jeĹĄtě dodám, Ĺže jste hlupáci, kdyĹž jste proti tomu byli, mohli jste vědět na čem jste, a ten "pokus" by dopadl dobře nebo ĹĄpatně, mohli jste být opět o něco chytřejĹĄí....Wolfku, kdyĹž jsi tak chytrý, tak určitě víĹĄ, Ĺže se u čvček projevují problémy se srstí, DKK začíná taky pěkně lítat, epilepsie, nádorová onemocnění, infarkty, tedy věci, které se vaĹĄemu přírodnímu plemeni dlouho vyhýbaly!Tak se zkus zamyslet čím to je, ale můĹžu Ti říci jen jedno...Monikou to není!